2777
2789
عنوان

دوازده روز پیش جنین ۳۱هفتم تو شکمم مرد هنوز گیج و منگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 54 پست

تسلیت میگم، بهشت جایگاه ابدی شان،

خیلی متاسف شدم عزیزم حتما حرف بزن با مادرت با همسرت برو بیرون برو گریه کن آروم شی نریز تو خودت. سعی کن کمتر فکر خیال کنی

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
خدابهت صبر بده عزیزم سعی کن مجدد باردار شی انشالله یک سال دیگه یه دختر قشنگ بغلت باشه🤍🕊

نمیتونم دیگه میترسم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم، بهشت جایگاه ابدی شان، خیلی متاسف شدم عزیزم حتما حرف بزن با مادرت با همسرت برو بیرون ...

هیچکس درکم نمیکنه میگن قسمتش این بوده

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

حق داری عزیزم، خدا به دلت صبر بده ، منم دوبار زایمان زودرس داشتم یکی 5ماهه یکی شش ماه و نیمه 

برای آرامش دلت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که برات دعا کنم ، این روزا هم میگذره .....

به منم میگفتن توکل کن به خدا ، خداروشکر حداقل باردار میشی ،درمان میکنی انشاالله ،اون زمان میگفتم اینا چه میفهمند از دل من ولی حقیقت همینه میگذره این دورانم ، توکل کن به خدا 

خدا صبرت بده من درکت میکنم خیلی خیلی سخته منم بعد از چند سال باردار شدم با دارو ۳ روز قبل از تاریخ س ...

بازم بچه دار سدی؟دلیلش چی بود .من طبیعی ب دنیا اوردمش

نمیتونم دیگه میترسم 

نه نترس عزیزم حتما برو پیش دکترت و، زیرنظر دکترت اقدام، کن

خدا خیلی بزرگه❤

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
حق داری عزیزم، خدا به دلت صبر بده ، منم دوبار زایمان زودرس داشتم یکی 5ماهه یکی شش ماه و نیمه  ...

ممنون گلم بازم بچه دار شدی؟

خدا صبرت بده. اما کاش میشد من این بچه ناخواستمو بهت میدادم تموم خرجشم میدادم فقط بعد زایمان ببریش ک ...

بارداری ناخواسته واقعا شوک کنندست، ولی از خدا بخواه که آروم بشی، دور از جون ناشکری نکنی، اونموقع که تو بهش دل بستی دگه خدا نخواد پیشت بمونه

بازم بچه دار سدی؟دلیلش چی بود .من طبیعی ب دنیا اوردمش

من سزارین دلیلش ک مشخص نشد ینی موقع سز دکتر گفت نه مدفوع خورده نه بند ناف پیچده.  فقط تو آزمایش قند نشون داد اونم فک کنم برا سرم قندی بود ک بم زده بودن قبل از سنو اینا . دکتر گف احتمالا ایست قلبی

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
نه نترس عزیزم حتما برو پیش دکترت و، زیرنظر دکترت اقدام، کن خدا خیلی بزرگه❤

خیلی میترسم

من سزارین دلیلش ک مشخص نشد ینی موقع سز دکتر گفت نه مدفوع خورده نه بند ناف پیچده.  فقط تو آزمایش ...

عزیزم درکت میکنم خدا بهت آرامش بده .الان بچه داری؟چند وقت بعد اقدام کردی؟

بارداری ناخواسته واقعا شوک کنندست، ولی از خدا بخواه که آروم بشی، دور از جون ناشکری نکنی، اونموقع که ...

بخدا اگ من دل بهش ببندم.

کسی خواست میدمش خرجشم ب نرخ روز و دلار میدم.انقد نمیخوامش و انقد سفت چسبیده ک نمیره

خدا لعنت کنه منو ک من الان زنده ام و و...

دورازجون عزیزم خدا بزرگه 

من دوتا سقط داشتم کاملا درکت میکنم حال الانتم طبیعیه ولی باید قوی باشی و خودتو روپا کنی که سال بعد یه نی نی سالم و خوشگل بعلت بگیری

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
خدا صبرت بده. اما کاش میشد من این بچه ناخواستمو بهت میدادم تموم خرجشم میدادم فقط بعد زایمان ببریش ک ...

این ناشکری قطعا ی جا کریبانتو میگیره 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱