2777
2789

بعد از دو سال و نیم خدا خواست و باردار شدم ...هفت ماه بارداریم بدترین روزا بود هرچی مشگل و گرفتاری بود سر ما می‌ریخت ..اول نوروز فوت برادرم .خرداد ماه اوارگیم خونه مادر شوهرم و اذیت های مکرر خانواده شوهرم ..اول تیر مرگ پسر داییم.و هفت مهر فوت عموم ...دنبال کارای وام بودیم تا بریم خونه خودمون و از آوارگی نجات پیدا کنیم اما تو آخرین سونو گفتن قلب بچت ضربان نداره...دو ماه دیگه داشتم تا بچمو دخترمو تو بغل بگیرم اما دوازده روز پیش بچمو مرده ب دنیا آوردم و الان ب جای اینکه تو بغلم باشه زیر یه عالمه خاک سرد تو قبرستون خوابیده ...بچمو تو چهلم عموم خاک کردن و من هنوز ک هنوزم باورم نمیشه .بچه اولم .کاش عمر منم تموم میشد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر عظیمی از خدا برات میخوام. سخته واقعا.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
متاسفم😢خدا صبرت بده

دعا کنید برم پیش دخترم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

خدا بهت صبر بده عزیزم غم بزرگیه امیدوارم به وقتش بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

به این فکر کن حتما خیری توش بوده و برای شما که این همه غم دیدین این اتفاق بهتری بوده

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

خدا صبرت بده من درکت میکنم خیلی خیلی سخته منم بعد از چند سال باردار شدم با دارو ۳ روز قبل از تاریخ سزارین تو شکمم فوت کردفقط ۳ روز مونده بود واقعا سخته

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

خدابهت صبر بده عزیزم

سعی کن مجدد باردار شی انشالله یک سال دیگه یه دختر قشنگ بغلت باشه🤍🕊

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
خدا بهت صبر بده عزیزم غم بزرگیه امیدوارم به وقتش بهترین ها برات اتفاق بیوفته  به این فکر کن حت ...

خدا لعنت کنه منو ک من الان زنده ام و و...