2777
2789
عنوان

فرشته ی من

825 بازدید | 8 پست

آدم یبار عاشق میشه یبارم براش میمیره چقدر دلتنگتم یادته گفتی هیچوقت تنهام نمیزاری؟آره یادت هیچوقت تنهام نمیزاره دیشب خوابتو دیدم چقدر بغلت خوب بود گل سری که واسمم خریدی خیلی خوشگل بود پروانه بود مثل خودت که مثل پروانه پرواز کردی از پیشم رفتی فرشته آسمونیم من دارم اینجا میمیرم از دوریت بسه دیگه میدونی چندساله گذشته کی میخوای ببریم پیش خودت تو که تحمل دوری متو نداشتی چی شده که داری تحمل میاری 😭🖤

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

❌قال الامام علی عليه‌السلام:

إِيَّاكَ وَ مُصَادَقَةَ اَلْكَذَّابِ فَإِنَّهُ كَالسَّرَابِ يُقَرِّبُ عَلَيْكَ اَلْبَعِيدَ وَ يُبَعِّدُ عَلَيْكَ اَلْقَرِيبَ. 

⛔️از دوستى با دروغگو بپرهيز، كه او به سراب ماند: دور را به تو نزديك، و نزديك را دور مى‌نماياند.

◽️ نهج‌البلاغه، حکمت ٣٨

#دروغگو

#سراب

💐کانال احکام امام خامنه‌ای

▫️ @khameneimoghalled

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم عزیزم. غم خیلی سختیه نمیدونم چی بگم که اروم شی ولی به خدا اعتماد کن خودش حتما کمکمون میکنه🙂

چندساله که کارم همینه..🖤🙂

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤