2777
2789
عنوان

دوستانی که عمل کردن لطفا کمکم کنن

77 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من شنبه بینیمو عمل کردم دکتره تامپون نزاشته ولی بازم بینیم کیپه کلا چشام باد کرده چیکار کنم ورمش بخوابه کبودیام برن دارم میمیرم اشتباه کردم عمل کردم ۳تابطری اب اناناس خوردم ولی اصلا فایده ای نداشت

الان کلا داخلش متورم و زخمه که بینیت کیپه بعد اینکه بخیهاتو کشیدی و رفتی پیش دکتر برات اسپری مینویسه میزنی راه تفسیت بهتر میشه

برا کبودیاتم بستگی به جنس و پوست و دست دکتر داره که چقد کبود بشه اگر اولش کمپرس سرد و گرمتو سر وقت میزاشتی یکم بهتر بود نقاهتش ۲هفتس بعدش انگار نه انگار عمل کردی البته از من اصلا سختم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش ک مال همه کیپه چون متورمه داخلش تا یکی دو هفته الی یه ماه اوکی میشه بینیت بخور سرد استفاده کن موقع خواب الورا سریع تر ورمو میبره اناناس فقط واسه جوش خوردن جای بخیس الورا برا ورمه شربت درست کن بخور سریع ورمت میخابه

کمپرس سرد بزار  ولی الو ورا از همه بهتره 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜
مرسی عزیزم❤️

من الان ۱ ساله عمل کردم بخور سرد گرفتم از این منبع بزرگا شب تا صب روشنه راحت میخوابم از اول گذاشتم بالا سرم ببین اگه خیلی اذیتی حتما بگیر خیلی کار راه اندازه

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜
من الان ۱ ساله عمل کردم بخور سرد گرفتم از این منبع بزرگا شب تا صب روشنه راحت میخوابم از اول گذاشتم ب ...

الان یخ گزاشتم حالم بهتر شدش امروز میرم مطب دکتر ببینه حتما میگیرم لطف کردی عزیزم❤️