2777
2789
عنوان

از مشکلم سر شام عروسی بگم بخندین🤣

250 بازدید | 13 پست

من روم نمیشه اولین نفر باشم ک میرم سمت دیس غذاتو عروسی باید وایسم یکی پیش قدم شه .تا به من برسه چیزی تو دیس نمیمونه شماها کسایی ک اولین نفر پیش قدم میشید چجور رفتار میکنید چی میگید ک ن شبیه نخورده ها باشید ن سرتون کلاه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولین نفر روم نمیشه ولی سعی میکنم جزو چند نفر اول باشم تا غذا بهم برسه 😁😅

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
آروم واسه خودت غذا بکش لقمه هات کوچولو باشه اروم و خونسرد شروع کن کاری نداره

سلام ن منظورم اینه وقتی شان رو میارن من همیشه تو نبوت اخرین نفرات میوفتن چیزی برام نمیمونه میخوام بدونم چجوری پیش قدم شم ک نفرات اول بیوفتم بهم برسه غدا از گشنگی نمیرم🥺🤣

من یه پله بدتر از تواممممم... خودم میشینم سر میز مامان یا اطرافیانم میرن واسم میارن...😑🤦

تو منی یا من توام؟🤭🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
سلام ن منظورم اینه وقتی شان رو میارن من همیشه تو نبوت اخرین نفرات میوفتن چیزی برام نمیمونه میخوام بد ...

خب دیگه این یا تقصیر خجالتی بودن شماست یا مهمان دار که غذا کم میاد

بگو فلانی بی زحمت فلان چیزو بده

مودب بگی مث نخورده ها نیستی ک

اندازه شکمت باید بکشی دیگه اینکه خیلی هول و مثه نخورده ها گوشتو مرغ بریزی بد هست وگرنه موردی نداره ...

مجردیم اصلا عروسی اینا نداشتیم متاهل شدم میوفتم لا دست فامیلای شوهر یه  وعضیه اصلا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مجردیم اصلا عروسی اینا نداشتیم متاهل شدم میوفتم لا دست فامیلای شوهر یه  وعضیه اصلا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

پس بکش بابا

فقط به قول اون دوستمون اروم و با اعتماد به نفس

چون ما هر عروسی بهمون اضافه شه خودمون اول براش میکشیم حواسمون هست بهش بد نگذره اونا شعور ندارن به خاطر همچین ادمایی ته مونده غذا بهت برسه؟

😎