2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و تغییر رفتارش

16396 بازدید | 55 پست

دو هفته پیش متوجه شدم که شوهرم با یه دختره بتازگی دوس شده..وقتی فهمیدم یه دعوای وحشتناک راه انداختم  .تمام این دوهفته قربون صدقم میرفت و سعی داشت بهم نزدیک بشه و ثابت کنه تغییر کرده و از این به بعد هواسش بهم هست.... ولی من نمیزاشتم بهم دست بزنه و محل نمیدادم...پریشب دیدم دیگه امپرش بدجور زده بالا  اجازه دادم باهام‌ رابطه‌ داشته باشه... خیلی جالبه دیشب که اومد خونه تا الان که بره سرکار اصلا نزدیکم نشده و باهام صحبت نکرده ..همش با خودم میگم بهش پیام بدم بگم فقط بخاطر میل جنسیت بود که بهم نزدیک میشدی نه بخاطر اینکه پشیمونی و میخواستی جبران کنی تغییر کنیو ... حالا بهانشم این میخواد باشه که تو محلم نمیدی 

نظرتون چیه؟یعنی واقعا پشیمون نیس و فقط بخاطر میل جنسیش موس موس میکرد برام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نزار دور بشه ازت اگه زندگیتو دوس داری مردا میل جنسی نقطه ضعفشونه اونا انحام بده ولی قهر باش چون فراری میشه از خونه نزار اینجوری بشه که خدایی نکرده همونم میبره بیرون خونه

خیالش راحت شده الان

یعنی فک میکنه دیگه باهاش اشتی کردم و ...

اخه من بهش گفتم این سالها فقط بخاطر نیاز جنسی بهم نزدیک میشدی اونم  همش میگفت میدونم برات کم گذاشتم و کم توجهی کردم جبران میکنم 

شوهرمنم با همکار مطلقه اش بمن خیانت کرد .حواست باشه میتونن ادامه بدن بدون اینکه بفهمی .کاش ب زنه هم میتوپیدی.چون اون زن شروع کننده بوده

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

دقیقا واقعا چطوری گذاشتی بهت نزدیک بشه خیلی بی اررشی

براش شرط گذاشتم ..یه شرط سنگین یه ماهم وقت دادم ..اونم گفت انجام میدم ...بخاطر همین فک کردم بهتره یکم کوتاه بیام.

اون شبم.مث دیوونه ها شده بود بخدا انقد نیازش بالا بود کنترل نداشت .

یعنی فک میکنه دیگه باهاش اشتی کردم و ... اخه من بهش گفتم این سالها فقط بخاطر نیاز جنسی بهم نزدیک می ...

آره دقیقا فک میکنه آشتی کردی.بنظرمن خوب باش باهاش اما زیر نظر بگیرش دعوا قهر دوری میاره

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

دقیقا واقعا چطوری گذاشتی بهت نزدیک بشه خیلی بی اررشی

این چه جور حرف زدنه خیلی بی ارزشی یعنی چی

وقتی شوهرش بهش میل جنسی داره یعنی با اونی که دوسته رابطه ی جنسی برقرار نکرده محلش نده که کلا بره رابطه شم با اون؟اونوقت دیگه چیزی نمیمونه که بیاد سمت زنش