2777
2789

من کلاس زبان میرم و الان سطح pre_intermdiate هستم 

تیچر کانون زبانمون بهم گفت اگه بخوای تدریس کنی باید اول آزمون fce بدی و از طرفی هم ترم یک رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم. حالا چن تا سوال داشتم 

آزمون fce خیلی سخته؟

تقریبا حقوق تیچر زبان تو کانون چقدره ؟البته تیچر بچه ها

برای تیچر شدن باید کلاس برم؟

مگه هنوزfce میدن؟

تی تی سی باید بدی 

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تیچر زبان هستین؟

هسدم ولی نه کانون.

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
نمیدونید که حقوق کانون چقدره؟و اینکه من الان سطحم برای مربی شدن پایین نیست؟

سطح که آره پایینع

باید ادونس باشی

بدم که والا من در جریان حقوق ها نیستم ولی کمتر از۴ تومن اینا نیست

فکر هم نمیکنم کانون زبان حقوقش بیشتر اینا باشه چون اونقدر طرفدار نداره

سطح که آره پایینع باید ادونس باشی بدم که والا من در جریان حقوق ها نیستم ولی کمتر از۴ تومن اینا نیس ...

من خودم میخواستم بعد از ادونس آزمون بدم برای مربی شدن ولی چن روز پیش تیچر کانون زبانمون بهم گفت تو تیچر خوبی میشی اگه دوس داری میتونی آزمون fce بدی 

خودم هم تعجب کردم چون هنوز سطحم خیلی بالا نیست

مرسی🌹