2777
2789
عنوان

حشره رفته تو گوشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 38 پست
یکی میگفت اگه سیر بذاری سر گوشت حشره میاد بیرون

مامان بزرگ من یک ریزه نون رو روغن میزد میزاشت رو گوش میگفت میاد بیرون سمتش. !

من باشم پیف پاف میزنم لاله گوشمو 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت میکشم !!!!! 

باید بری شستشو انجام بشه بیاد بیرون

مامانم یکبار اینجوری شد رفتیم‌ درمانگاه یه شستشو ساده انجام داد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حشره کش بزن بمیره زود  یکی از اقوام ما اینجوری شده بود حشره کش زده بود  دکتر گفته بود ...

حشره کش؟ مطمئنی دکتر بوده؟ حشره کش ک کلی مواد شیمیایی داره برای پوست مضرره، تو چشم بره یا استنشاق بشه اذیت میکنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آره بابا اونا کارشون اینه من زنگ زدم اینقدرم قشنگ و با حوصله راهنمایی میکنن. هم ۱۱۵ هم ۱۱۰ هم ۱۳۷ ه ...

۱۱۰  برای شکایت از حشره یا واقعا اطلاعات میدن؟

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

مامان بزرگ من یک ریزه نون رو روغن میزد میزاشت رو گوش میگفت میاد بیرون سمتش. ! من باشم پیف پاف میزنم ...

قدیمیا چه کارهای عجیبی میکردن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
حشره کش؟ مطمئنی دکتر بوده؟ حشره کش ک کلی مواد شیمیایی داره برای پوست مضرره، تو چشم بره یا استنشاق بش ...

اره عزیزم 

گفته بود درسته ضرر داره ولی اگه حشره نمی‌کرد میرفت سمت مغز و ادمو می‌کشت دور از جون استارتر

بهترین راهش اینه یه تیکه کره بزاری جلو سوراخ گوشت بعد همین طور صبرکنی تا آب بشه و کامل راه بگیره بره تو گوش .باید تیکه کره بزرگ باشه. بعد که کامل رفت برعکس بخوابی اول میمیره بعد با کره در میاد. ماون تو باغ و روستا میریم زیاد حشره می‌ره گوشمون 

قدیمیا چه کارهای عجیبی میکردن

بنده خداها علم وتجهیزات پزشکی امروز که نبوده. 

یک‌جور تله گذاری وساکشن بوده  که بیان سمت خارجی گوش و گیر بیفتن توی روغن 🙃

زنگ زدم اورژانس میگه برو درمانگا 

هنوز زندست پشه؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
۱۱۰  برای شکایت از حشره یا واقعا اطلاعات میدن؟

نه مثلا یه جا خلافی دیدم یا دزدی زنگ زدم یا ماشینی جلو پارکینگ بوده سریع عمل کردن . کلی گفتم از این سه تا شماره که تا حالا کار باهاشون داشتم راضی بودم ۱۳۷ هم که واقعا عالی سریع پیگیری میکنن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...