لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702 من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینهی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه منم ۸ تا داره ۱۸ ماهشه تازه ۴ تاش خیلی کوجلو هستن
اما میگن باید کامل میشده دندوناش🥺
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
بچه منم تازه ۱۵ماهش تموم شده تازه ۴ تا دندون دراورده حساس نباش
مشکلی نداره؟اخه میگن باید کامل درمیومده دندوناش 🥺
من شنیدم دیرتر دندون در بیاره بهتره چون دیرتر خراب میشه دندوناش. خودم نگران پسرم هستم که مدت هاستدندوناش کامل شده و خیلی کوچولو هست مسواک نمیشه زد براش
والا من تنها چیزی که نگرانم نمیکنه همین دندوناشه. پسر خاهر شوهرم ۵ ماه از پسر بزرگتره الان کامل کام ...
پس جای نگرانی نیست مرسی گلی