2777
2789
عنوان

بچه شیرمو نمیخوره چه غلطی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
گذاشتم تو تختش تکون دادم یه ذره خوابید دوباره بیدار شد  خیلی داره مقاومت میکنه امشب که سینمو ن ...

سرپا بایست راه برو سینه تو بده ببین میخوره

صدقه هم بده شاید ترسیده از سینت زده شده

قدیمیا میگن اینو

با شیشه بهش شیر بده ببین آروم میشه ؟ اگه باز آروم نشد مطمعن باش کولیکه

آروم میشه 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دکتر رفتم و گریه کردم ولی واقعا گناه داشت گرسنه بود، شیر خودمو خوردم واقعا شور بود حق داشت ط ...

یه کم دیگه مقاومت میکنم اگه دیدم نگرفت با سرنگ بهش میدم یه کم بخوابه بعد دوباره بیدارش میکنم شیرخودمو میدم شاید اونطوری گرفت 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
سرپا بایست راه برو سینه تو بده ببین میخوره صدقه هم بده شاید ترسیده از سینت زده شده قدیمیا میگن این ...

الان صدقه کنار میذارم براش

الان دخترم مشکلی نداره من میدونم  فقط دنبال شیشه س میخوات سینمو ول کنه فکر کنم

شما مادرشی صد در صد بهتر میدونی ولی اگه خدایی نکرده دیگه نگرفت عذاب وجدان نگیریا هی خود خوری کنی افسرده شی خدایی نکرده شما چ شیر خودتو بدی چ شیر خشک ی مادر عالی و کافی هستی

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
😥 چرا میخای شیر خشکی نشه؟  من مه پشیمونم فقط شیر خودمو دادم

پسرم شیر خشکی بود بدنش به شدت ضعیف شد تا الان که الانه همیشه مریضه 

سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده 

نمیخوام دخترم اینطوری بشه

شما مادرشی صد در صد بهتر میدونی ولی اگه خدایی نکرده دیگه نگرفت عذاب وجدان نگیریا هی خود خوری کنی افس ...

فدات شم 

مرسی عزیزم بابت دلداریت و حرفای قشنگت

عزیزم سوره قریش و آیت الکرسی رو هم بخون فوت کن به سینت

مرسی قشنگم چشم 

الان میخونم

به خاطر سرنگ هست

چون راحت و بدون تلاش شیر میریزه تو دهنش

الان سینه قبول نمیکنه چون باید خودش تلاش کنه

میگن اگه با سرنگ هم شیر میدین انگشتتون رو بذارین دهن بچه و آرون و قطره قطره شیر رو بریزین تا خودش عمل مکیدن رو انجام بده و بد عادت نشه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️