2777
2789

من پنج شنبه تولد دخترم و خواهرمه 

بعد ما هم فامیل و هم دوست دعوت کردیم 

اما طی یه اتفاق عجیب هیچکدوم از دوستامون نمیتونن بیان

یکی سفره یکی عروسی دعوته یکی عقد کنون یکی شمال

فقط سه تا از دوستای من که بچه های کلاس زبان بودیم هستن

حالا من با اینا یک مقدار معذبم و از طرفی هم مهمونیم تقریبا خانوادگی شده

خالا اصلاااااااا دوست ندارم اینا تو جمع خانوادگیمون باشن

چطوری بهشون بگم نیان؟ ایا زشته بگم ما این اتفاق افتاده اگر اشکال نداره من شمارو کافه دعوت کنم بعد از تولد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چند تا از دعوتی هامون نمیتونن بیان کنسل کردم. یا اگه راحتی بگو‌مهمونیمون خانوادگی شده ایشالا یه سری دوستانه میگیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اصلا نمی‌خواد توضیح بدی عزیزم

همین فقط بگو یه مشکلی پیش اومده متاسفانه نمیتونیم برگزار کنیم انشالله سری بعدی جبران میکنیم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)