2777
2789
عنوان

چجوری به مهمونام که دعوتشون کردم بگم نیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 24 پست
اصلا نمی‌خواد توضیح بدی عزیزم همین فقط بگو یه مشکلی پیش اومده متاسفانه نمیتونیم برگزار کنیم انشالله ...

اخه عکس نیخام بذارم 

چون کلی زحمت کشیدم 

میخام بگم هست ولی فلان مشکل هست

نمیدونم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بقیه بچه ها نتونستن بیان گفتم مهمونی رو فلان روز بگیریم که همه باشن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

برنامه رو بذار برای یه روز دیگه

مثلا جمعه یا شنبه بگیر

بعد هم به مهمونات خبر بده برنامتون عوض شده🤷🏻‍♀️

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
زشت نیست به نظرتون؟

نه 

اگر صادقانه و با لحن دوستانه باشه نه 

قشنگ جدا دعوتشون کن و برنامه خوب بچین بهشون خوش بگذره

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
اخه عکس نیخام بذارم  چون کلی زحمت کشیدم  میخام بگم هست ولی فلان مشکل هست نمیدونم😭😭😭

پس اینجوری بگو که مهمونای جدیدی اضافه شدن ولی نمیتونستن بیان. بخاطر همین یه روز دیگه برگزار می‌کنیم که همه باشن

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)