2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بچه ها بدی بهش،؟اصولا این افراد از خداشونه بچه ها با شما باشه تا با زن حدید بی دغدغه ازدواج ک ...

پسر دوازده وهفت ساله😔😔😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چقدر ی مرد می تونه پر رو باشه ،زورگو باشه که براحتی ی زن دیگه عقد کنه،خدا لعنت کنه عاملین ترویج چند ...

دائمه که ثبت شده دیگه

خب عقدی نیستن اینجوری ک

تو این سامانه ثبت شده 

تو تاپیک آخرم آخرین پست یه خانم گذاشته

اون باید بره عزیزم نه تو .چرا اینقدر خودتو باختی .قوی باش واززندگیت دفاع کن

وقتی دلش با اونه از چی دفاع کنم😭😭😭😭😭

پسر دوازده وهفت ساله😔😔😔

خب بهتر،اولا که خودت نرو،اونو بیرون کن از خونه که عدم تمکین نزنه وهز طرفی اواره نشی،بعد درحالیکه تو خونت نشستی کنار بچه هات اقدام به جدایی ونهریه ونفقه و...کن

شرایط تو درک میکنم عزیزدلم.حالتو میفهمم ولی صبوری کن عجله نکن اجازه بده یه مدت بگذره در آرامش تصمیم ...

اصلا نمزدونم باید چیکار کنم فردا که میاد چه برخوردی داشته باشم اصلا میتونم آروم باشم یا نه

خب بهتر،اولا که خودت نرو،اونو بیرون کن از خونه که عدم تمکین نزنه وهز طرفی اواره نشی،بعد درحالیکه تو ...

اگه بچه ها رو بهم نده چی 😭😭😭😭😭

وقتی دلش با اونه از چی دفاع کنم😭😭😭😭😭

ازخودت .دلش هست که هست .توبشین زندگیتو بکن .حق وحقوقتو بگیر نه اینکع عرصه روترک کنی بزاری برایکی دیگه .بااقتدار برو جلو .بعدشم ازکجا میدونی دلش بااونه ؟مگه تازه نفهمیدی ؟

ازخودت .دلش هست که هست .توبشین زندگیتو بکن .حق وحقوقتو بگیر نه اینکع عرصه روترک کنی بزاری برایکی دیگ ...

تو این مدت که بهش شک داشتم کلا عوض شده بود نه محبتی نه هیچز فقط تحقیر و دعوا

اگه بچه ها رو بهم نده چی 😭😭😭😭😭

مطمین باش میده،مخصوصا که پا مهریه ونفقه کشیده فشه وسط واز طرفی اون زن بچه ها تو نمیخواد مطمینن،درضمن بچه هات بزرگن ونمتونه زورشون کنه،بخصوص که پسر بچن

اصلا نمزدونم باید چیکار کنم فردا که میاد چه برخوردی داشته باشم اصلا میتونم آروم باشم یا نه

میتونی ...چون بزرگترین دلخوشی دنیات بچه هاتون بخاطر اونا صبرکن،صبوری کن ..نمیگم جداشو یا نه ولی ازت می‌خوام به خودت فرصت بدی و در آرامش تصمیم بگیری به روش نیار انگار اتفاقی نیفتاده می‌دونم برات سخته ولی قبل ترک منزل و متارکه همین الان که تو خونش هستی در غیابش به مشاوره خانواده رجوع کن و از تخصص اونها استفاده کن و بعد تصمیم بگیر.اینجوری انتخابت آگاهانه است نه از روی احساس و عصبانیت..پس دیگه بعدش پشیمون نمیشی

مطمین باش میده،مخصوصا که پا مهریه ونفقه کشیده فشه وسط واز طرفی اون زن بچه ها تو نمیخواد مطمینن،درضمن ...

این خیلی رورگوعه بچه هام بدجور ازش میترسن همیشه تو دعواها میگه مهریه تو ده برابر میدم فقط برو