2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3392 بازدید | 107 پست
تو این مدت که بهش شک داشتم کلا عوض شده بود نه محبتی نه هیچز فقط تحقیر و دعوا

خدا لعنت کنه این زنایی که وارد زندگی یه مرد متاهل میشن .ماهم داریم تواقوام .براهمین میگم زندگیتو ترک نکن .بدرک باهرکی هست .اخرش خسته میشه

خدا لعنت کنه این زنایی که وارد زندگی یه مرد متاهل میشن .ماهم داریم تواقوام .براهمین میگم زندگیتو ترک ...

دلم خون شده کاش زمین دهن باز کنه من برم توش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی رورگوعه بچه هام بدجور ازش میترسن همیشه تو دعواها میگه مهریه تو ده برابر میدم فقط برو

ببخشید ولی زر میزنه،مهرت جقدره،بهش بگو من سر خونه زندگیمم،تو فیلت یاد هندوستان کرده،مس بسلامت،نترس،قوی باش،عرصه خالی نکن،هیچ گوهی نمتونه بخوره،چون باسنش گوهیه

درکت میکنم گلم .خونوادش چطور ؟میدونن ؟پشتت هستن؟

هیچکس نمیدونه خودمم همین چند دقیقه پیش مطمئن شدم

نمیدونم واکنش خانوادش چی باشه

ببخشید ولی زر میزنه،مهرت جقدره،بهش بگو من سر خونه زندگیمم،تو فیلت یاد هندوستان کرده،مس بسلامت،نترس،ق ...

همش ۱۴ تا سکه که واسه اون پول خرده

هرکاری میخای بکن فقط تو رو خدا بخاطر بچه از حق و حقوقت نگذر بچه ها رو آگاه میکنی کم کم هر اتفاقی ب ...

خیلی سر درگمم

خدا لعنت کنه این زنایی که وارد زندگی یه مرد متاهل میشن .ماهم داریم تواقوام .براهمین میگم زندگیتو ترک ...

اره،هرکس هوایی شده باید بره،من از اولم به همسرم گفتم،اگ روزی نساختیمم تویی که باید بری،دیگ عهد بوق نیست زن با ساک ماشه بره اوارگی،وای بحال همچین موردی،خدا سر گرگ بیابونم نیاره،ولی باید به گوه خوری انداخت نه اینکه کشید کنار

اره،هرکس هوایی شده باید بره،من از اولم به همسرم گفتم،اگ روزی نساختیمم تویی که باید بری،دیگ عهد بوق ن ...

کاش اگه ازم خسته شده بود طلاقم میداد بعد میزفت سراغ اون😭😭😭😭😭

هیچکس نمیدونه خودمم همین چند دقیقه پیش مطمئن شدم نمیدونم واکنش خانوادش چی باشه

میدونم خیلی سخته تصمیم گیری برااینکه چکارکنی .بنظرم قبل اینکه بروی شوهرت بیاری بایه مشاور خبره مشورت کن 

اون مرد که دیگه به درد زندگیت نمیخوره  حقتو بگیر، بچه هاتم بگیر  باور کن اینجور مردا بعد ...

حالم داره از همه چی بهم میخوره😔😔😔😔😔😔😔