2821
2789
عنوان

دوست پسرم دلم شکست

1053 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ببخشید این پیام میدم ب کمک تون احتیاج دارم راهنماییم کنید من ۷ ساله با آقایی ام تو این ۷سال همه جوره پشتش بودم حمایتش کردم دوسش داشتم هرکاری ازم بر می آمده دریغ نکردم عشق رابطه پول خرجش کردم اوایل رابط خوب بودیم تا رفته رفته هردومون خطایی هایی داشتیم کات کردیم چند ماه دوباره رفتیم باهم خیانتم ازش دیدم ک هر بار بخشیدم باهم خوب شدیم ناگفته نمونه چند بارم قهر کردم خودش آمد دنبالم تا این اواخر دیگ کمتر میومد سراغم بریم بیرون می‌گفت نمیخام آبروم بره داداشت من ببینه یا سر هرچی قهر قهر میکرد کلی التماس میکردم تا آشتی کنه من همه رفتاراش کم توجه هی هاش تحمل کردم حتی میدونستم خیانت می‌کنه باز باش میموندم  دست بزن داشت کتکمم میزد قبلا هیچی نمیگفتم ولی حقیقتش چند روز سرد شدم خسته شدم از اینک تا من زنگ نزنم بهم زنگ نمیزنه نمیگ دوستت دارم هیچ رابط احساسی عاشقانه نداریم من بهش میگم دوستت دارم دلم تنگه فقط میگه باع یا عه حتی بوسمم نمیکنه زنگ هم ک خودم بش میزنم سریع میگ مشتری دارم کار نداری دوتا پیام میده وسط پیام میگ کار دارم همه اینا میزدم ت دلم تحمل میکردم تا درست بشه اما نشد فقط زمانی ک بهم نیاز داره زنگ میزنه البته سرکارم می‌ره اما می‌تونه تو روز بهم یه پیام زنگ بده اما همش من باید زنگ بزنم بیفتم جلو تو هرچی از نظر قیافه ام خوبم همه میگن بهش سرم خلاصه دیشب بهش پیام دادم سرم درد می‌کنه دوتا پیام داد و وسط پیام گفت کار دارم بهت زنگ میزنم اما نزدم خودم ساعت ۱۱بهش زنگ زدم با ذوق شوق یک دفعه با توپ پر  یه جوری که به زور بخواد حرف بزنه گفت بلهههه گفتم سلام خوبی گفت این موقع ام نمیتونم برای خودم وقت بزارم خیلی با لحن بد دلم شکست گفتم ناراحتی زنگ میزنم گفت آره ناراحتم گفتم باش دیگ زنگ نمیزنم قطع کردم فقط تا صبح گربه کردم بعدم براش خداحافطی نوشتم گفتم برو دنبال زندگیت وقتی حتی بدت میاد باهام حرف بزنی چرا باهم باشیم گفتم دوست دارم عشقت باشم نه رفیقت گفتم اگر من دوست نداری دیگ زنگ نزن برو با همونایی ک داری باشون لاس میزنی خوش باش در جواب این حرفام بهم گفت من اون آدمی ک فکر میکنی نیستم دنبال رابطه عاطفی نیستم نمیتونی تحمل کنی سیک..تو بزن (در حالی ک قبلا ت گوشی دیده بودم چه دوستت دارمایی ب دخترا گفت بود اما ب من دهنش باز نمیشه بگه مگ من چمه،؟؟ این آدم قبلا من خیلی اذیت کرده اشکم در آورده که اینا فقط یک هزارمشه)

خلاصه خیلی دلم شکست گریه کردم گفتم وا گذارت کردم بخدا 

نه دیگه من زنگ زدم نه اون تا الان دوستان من خیلی دلم شکسته جواب این همه خوبی ک میکنم بهش این نیست من آنقدر این بشر دوست داشتم همه کار براش کردم یه صحبت کوچیک سختشه با من بکنه مگ من چی خواستم یه طور با من حرف میزنه انگار دم به دقیقه باهم حرف چت میکنیم در حالی ک اصلا این طوری نیست حتی بهم شبخیز صبح بخیر نمیگبم من چندبار گفتم دیدم اون نمیگ دیگ نگفتم الآنم من تصمیم گرفتم دیگ بش زنگ نزنم حالا شما بگید چکار کنم من آیا خیلی حساسم چیزی نبوده یا اون مقصر؟اگ زنگ زد چکار کنم چی بگم 😔؟ 

تجربه نشون داده هر رابطه ای خیلی طولانی بشه به جاهای خوبی نمیرسه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخوندم 

رابطه ای که 7 سال توش باشی 

بدون اینکه جدی بشه و ......

خریته 

و طبعیتا هر اشتباهی تاوانی هم داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

این همه بدی کرد تو باز باهاش موندی؟ معلومه نمیخوادت این هفت سالم چطور دووم اوردید ولش کن بیخیالش شو ارزششو نداره چرا انقد جلوش خودتو کوچیک کردی  اگه به ازدواجم ختم شه با این کاراتون اختلاف پیش میاد 

بیخیالش شو 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

عشقو عاشقیو بزار کنارر لطفا یکم منطقی تصمیم بگیر 

احساسات گند میزنه ب زندگی 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
این همه بدی کرد تو باز باهاش موندی؟ معلومه نمیخوادت این هفت سالم چطور دووم اوردید ولش کن بیخیالش شو ...

باشه من ک ب خودم قول دادم پا رو دلم بزارم بش زنگ نزنم منتهی اون زنگ زد چه جوابی بدم؟

چون بهش باج میدادم بمونه خرم دیگ

دور از جون♥ الانم دیر نشده تمومش کن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز