2777
2789

دوستان یکماهه که از پدرم برنج گرفتیم شوهرم پولش و نمیده وض مالیمونم خوبه ولی شوهرم خسیسه میگه پولم جیبم بمونه ولی ندم 

آخه این پرویی نیست 

کیلویی ۱۰۰ هست پدرم برا ما از ۸۰ داده و یه گونی هم همینجوری هرسال میده 

ب شوهرم گفتم پریروز زشته من خجالت میکشم خانوادم اصلا هیچی نمیگن ها ولی خجالت میکشم چرا برنج و گرفتیم پول وندیم شوهرم میگه ازسال دیگ از یجا دیگه میگیرم قسطی میدم 

چقدر شوهر من پررو و نمک نشناسه من و هم کتک زد چون میخواست برنج هارو ببره بده به پدرم بگه نمیخوام نمیذاشتم ببره حالم بده رفت خودش بیرون چرا باید شوهر من اینجوری باشه خیلی اخلاقش بده تا یه چی میگم شروه میکنه پرخاشگری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیرین ازشون 

حالا دخترشونی ها ، چی میشه مگه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

نمیگم همه ولی خیلی از دامادا بی چشم و رو ان ...من چون شوهرم رو میشناسم نمیزارم شرایط اینجوری پیش بیاد تا حایی که بتونم مانع میشم ...کاریه که شده خودت رو ناراحت نکن تموم کردی بگو برو از هرجا دوست داری بخر اون کیسه برنجم که هرساله میده پدرتون دیگه قبول نکن 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

فاقد عقله پدرت هم کشاورزه گناه داره

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
فاقد عقله پدرت هم کشاورزه گناه داره

منظورم شوهرته

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

غصه نخور جونم،امسالو یه کاری کن، ازسال دیگه ازپدرت نگیرین، بنده خدا بیرون بفروشه پولش نقده باز،، شوهر شمام بذار بره کیلوکیلو بخره تاجونش دراد، لااله الا الله 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️