2777
2789

راستش احساس بدی دارم از اینکه چهار روز در هفته کلاس دارم 

صبح بیدار میشم حاضر میشم میرم دانشگاه بعد اون مستقیم خونه ناهار میخورم می‌خوابم بیدار میشم هوا تاریک ۵ونیم اینطورا 

بعدش شام و فیلم  کارهای ارائه هفته دیگه ام انجام میدم 

خیلییییییی ناراحتم که فقط ی کار میکنم 

دلم میخواد سخت درس بخونم 

ورزش کنم 

کتاب بخونم 

ی ساز کنارش یاد بگیرم 

زبانمو فول کنم 

تکنیک های مختلف نقاشی یاد بگیرم 

کلی کار دیگه 

هفته ای یکبار با دوستم میرم بیرون 

کلی وقت اضافه هست اما برنامه ریزی درست ندارم این موضوع خیلیییی داره اذیتم میکنه

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

حس میکنم شماهم مثل من کمالگرایی و دوست داری یهو همه ی اینکارارو باهم انجام بدی 

اما اگه قصدت جدیه اینکه اولویت بندی کندی و قدمای کوچیک برداری و کم‌کم ب برنامه هات اضافشون کنی زودتر جواب میده

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
حس میکنم شماهم مثل من کمالگرایی و دوست داری یهو همه ی اینکارارو باهم انجام بدی  اما اگه قصدت ج ...

اره کمالگرا ام این موضوع خیلی داره اذیتم می‌کنه 

رو همه موضوعات اینجوریم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس زبان میرم 

ب پوستم‌میرسم(باصابون مخصوص میشورم و مرطوب کننده و ضدافتاب میزنم.گاهی خیار)

ب موهام میرسم(اب برنج میزنم‌ب مووهام.شامپو مخصوص موهایی ک ریزش دارن .گاهی موخوزه گیری میکنم وماهی یگبار زیرموهامو میزنم)

کلاس زبان میرم . و زبانمو تقویت میکنم

درس میخونم..کتاب هم اگ وقت کنم درطول روز میخونم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منم مثل شما همه اینا رو دوست دارم اما متاسفانه تا میخوام ی برنامه ریزی انجام بدم تنبلی میکنم فقط من ...

خیلی هارو دیدم کل روزشون برنامه آشون پره 

الان تو بهترینننن سنم می‌خوام هرچی عقب موندم وقت هدر دادم از الان ازش درست استفاده کنم 

من چهار سال قراره درس بخونم 

چهار سال اگه فقط دانشگاه برم هیچی بهم اضافه نمیکنه جز ی مدرک دانشگاهی 

کلاس زبان میرم  ب پوستم‌میرسم(باصابون مخصوص میشورم و مرطوب کننده و ضدافتاب میزنم.گاهی خیار) ب ...

چه خوب موفق باشی عزیزم 

منم به موهام پوستم میرسم 

دانشگاه میرم کار خونه کمک میکنم و غذا درست میکنم 

زبان چون قبلا کلاس رفتم ازش زده شدم نمیتونم شروع کنم همش حس میکنم هیچی نمی‌فهمم بازم قراره خراب کاری کنم

چه خوب موفق باشی عزیزم  منم به موهام پوستم میرسم  دانشگاه میرم کار خونه کمک میکنم و غذا ...

مرسی عزیزدلم .همچنین.شاید چون سطحتو الکی بالا بردع بودن و درست تعیین سطح نکردن برات..ی اموزشگاه یا کانون‌زبان‌معتبر ک کارشون‌عالی باشه برو حتما..راستش من کار زیاد دارم و گرنه خیلی دوس دارم  کارایی مث (باشگاه و ورزش و کتاب خوندن و پادکست گوش دادن) انجام بدم.

ولی ب درس هامم نمیرسم.درس هام تلنبار شدا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خیلی هارو دیدم کل روزشون برنامه آشون پره  الان تو بهترینننن سنم می‌خوام هرچی عقب موندم وقت هدر ...

چ رشته ای هستی ؟ کلاسهای جانبی مربوط به رشته تون رو حتما برید بعد از 4سال متوجه میشید که مدرک دانشگاهی خیلی ارزشی ندارد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
چ رشته ای هستی ؟ کلاسهای جانبی مربوط به رشته تون رو حتما برید بعد از 4سال متوجه میشید که مدرک دانشگا ...

اره تو این دو هفته که دانشگاه رفتم فهمیدم دانشگاه تخصصی ی رشته رو که انتخاب میکنیم آموزش نمیشه کلی درس های بیخود حاشیه ای بهش چسبوندن 

استاد ها دل نمیسوزونن 

مدرک دانشگاهی فقط ی مدرک 

برای یادگیری بیشتر پیشرفت باید کلاس های بیرون رفت آموزش های بیشتری دید تمرین های بیشتر و.... 

ولی متاسفانه هزینه کلاس ها خیلی ۵ میلیون اینطورا کنار ش وسایلی که میخواد