2777
2789
عنوان

بنظرتون کنکور اردیبهشت شرکت کنم؟

1091 بازدید | 17 پست

من از بهمن قراره برم دانشگاه و تا اردیبهشت نهایتا درسا رو تموم کنم به جمع بندی و اینا نمیرسم کنکور اردیبهشت شرکت کنم بنظرتون یا بمونه برای تیر؟

خب دیگ چرا بری دانشگا؟ باز درسای اونجام هست 

نرو بشین بخون تیر کنکور بده ، و یا اینکه نمیری دانشگا میتونی تا اردی‌بهشت همه رو مرور کنی

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
خب دیگ چرا بری دانشگا؟ باز درسای اونجام هست  نرو بشین بخون تیر کنکور بده ، و یا اینکه نمیری دا ...

چون دیگ خانواده م نمیزارن پشت کنکور بمونم

کنکور ششمم میشه امسال

دیگ هر طور شده باید دانشگاه رو برم فقط میتونم واحد کمتر بردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیگ خانواده م نمیزارن پشت کنکور بمونم کنکور ششمم میشه امسال دیگ هر طور شده باید دانشگاه ...

چ دانشگاهی هدفته؟ 

چ. دانشگاهی میخوای بری؟ ترم اول ک خدشون انتخاب واحد میکنن ترمای بعدی شما خوب میتونی کمتر بردار و اینکه خوب انصراف بدی باز باید هزینم بدی . 

اگ میتونی و از پسش بر میای هر دو رو باهم پیش ببری چون من اونطوری که از دوستام شنیدم دانشگاه خیلیم راحت نیست . 

اگ باید حتما بری دانشگا تیر کنکور بده که تا اون موقع دورم کرده باشی . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
چ دانشگاهی هدفته؟  چ. دانشگاهی میخوای بری؟ ترم اول ک خدشون انتخاب واحد میکنن ترمای بعدی شما خو ...

من مترجمی زبان دانشگاه غیر انتفاعی میخوام برم

شنیدم نهایتا دو روز در هفته کلاس دارم

هزینه ی انصرافشم ۴ تومن میشه

ولی چیکار کنم اگر نرم خانواده اذیت میکنن

همین الانشم نمیدونن برای کنکور میخونم چون مخالفن

گفتن اگر ی درصدم بزاریم در کنار دانشگاه باید کنکور بدی

به اندازه کافی عمرت هدر رفته

اخه ی سال پرستاری اوردم نرفتم هدف خودم فیزیو هست

من مترجمی زبان دانشگاه غیر انتفاعی میخوام برم شنیدم نهایتا دو روز در هفته کلاس دارم هزینه ی ...

اره تعداد روزاش ک هر روز. نیست خوب اگ میتونی هزینه شو بدی برو حتما .

بعد مگه از مترجی زبانو پرستاری به جایی نمیرسی فقد فیزیو؟؟ 

من رشتم تجربی نیست زیاد نمیدونم من انسانی بودم رتبمم شد ۸ هزار یبارم کنکور دادم امسال 

دولتیم نیاوردم دیگ هم شرکت نمیکنم بنظر خودم کنکورو ع استاندارد هاش دور کردن و فایده نداره 

ینی انگیزه دیگ ندارم 

میتونی حتما بخون کنکور بده تیر .

اردیبهشت اخه کلاسم میری بازم درسای اون هستو امتحانان پایان ترم بلاخره باید تو طول ترم خوند هستن . 

تیر بری بهتره بنظرم 

منم هنوز نمیر دانشگا شاید ع بهمن برم غیر انتفاعی

اره تعداد روزاش ک هر روز. نیست خوب اگ میتونی هزینه شو بدی برو حتما . بعد مگه از مترجی زبانو پرستاری ...

کاش امسالم برای هدفت تلاش میکردی 

امسال سوابق تحصیلی دوازدهم مهمه فقط

خیلی راحت اگر بخونی میتونی قبول شی

کاش امسالم برای هدفت تلاش میکردی  امسال سوابق تحصیلی دوازدهم مهمه فقط خیلی راحت اگر بخو ...

نه سالی ک ما کنکور دادیم فقد دوازدهم بود 

سال بعد دوازدهم و یازدهم 

عزیزم کنکور ۱۴۰۳ فقط تاثیر معدل دوازدهم مهمه خبرشم تو گوگل هس برای ۱۴۰۴ یازدهم هم مهمه

اععع هر دفعه یچی میگن من زیاد پیگیر نبودم. 

آره عزیزم بخاطره همین میگم ی امسالم تلاش کن خدا رو چ دیدی شاید به هدفت رسیدی

باید خیلی فکر کنم😕 سهمیه ای هم ندارم که

باید خیلی فکر کنم😕 سهمیه ای هم ندارم که

مگ باید سهمیه داشته باشی حتما؟

اینا بهانه ست عزیزم

رفیق من بدون سهمیه تو منطقه یک ۱۰۰۰ شد و الان داره پزشکی میخونه

هیچ سهمیه ای هم نداشت حتی تو منطقه ۳ هم نبود ک بگم سهمیه مناطق داشت

مگ باید سهمیه داشته باشی حتما؟ اینا بهانه ست عزیزم رفیق من بدون سهمیه تو منطقه یک ۱۰۰۰ شد و ...

درسته . اما ما رتبه سه هزار و دو هزارم داشتیم خوب هیچکدومشون نه فرهنگیان اوردن نه فردوسی . 

واسه همیناس 

با اینکه رفتن مصاحبه حتی مصاحبشونم قبول شدن اما توی سایت براشون یچی دیگ زدن