2777
2789

سلام

دوستان این چله رو ادم معتبری معرفی کرده و گفتن امکان نداره کسی نتیجه نگیره

پس با ایمان و حس خوب انجام بدید و منم دعا کنید...

شرایط انجامم:

نیت کنید 40 روز چله برمیدارید به فلان  ... حاجت (چیزی که مدنظرتونه)

بعدش هر روز به طور مستمر 110 مرتبه میگید: ایاک انعبدو و ایاک نستعین 

قبل اذان مغرب انجام بدید یعنی تو طول روز باشه که یک روز کاملش رعایت بشه

ایشالا که حاجتروا بشید

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بااجازه اسی

تاپیک  صلوات هدیه به حضرت فاطمه س

به نیت رسیدن به عشقتون

بچه دارشدنتون

شفای بیمارتون

سلامتی بچهاوپدرمادرتون

خونه دارشدنتون و

هر حاجتی که دارید

درصورت تمایل  لطفاشرکت کنید

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی من از فردا شروع مبکنم انشالله خدا خودش حاجت روای همه باشع

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
بااجازه اسی تاپیک  صلوات هدیه به حضرت فاطمه س به نیت رسیدن به عشقتون بچه دارشدنتون شفای بیم ...

کجا

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
شما حاجت گرفتی 

هننوز انجامش ندادم

ولی ادم معتبری این چله رو گفته و اینکه میگفت امکان نداره جواب نگیرید

یکی از همکاراشم جواب گرفته بود در عرض 8 روز

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

کجا

تاپیک اخرم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

ادم معتبر کی مثلا ؟

در ضمن حاجت من به صلاحم نیست خود خدا قدرت نداره به صلاحم کنه با اینکه میگن الله کل شی قدیر این و سهله خود خدا رو هم بیاری از ش مهر و امضا بگیری باز نمیتونه حاجتمو بده چه برسه چله ای که ادم معمولی گفته

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
یعنی صبح ظهر نمیشه فرستاد ببخشید متوجه نشدم آخر حرفتون

یعنی از اذان صبح تا اذان مغرب که میشه یک روز کامل

یعنی دیگه ااذان گفت شب شده دیگه روز بگید

ادم معتبر کی مثلا ؟ در ضمن حاجت من به صلاحم نیست خود خدا قدرت نداره به صلاحم کنه با اینکه میگن الله ...

یعنی چی؟ حاجتت چیه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ادم معتبر کی مثلا ؟ در ضمن حاجت من به صلاحم نیست خود خدا قدرت نداره به صلاحم کنه با اینکه میگن الله ...

شما دعوا داری؟ یا از ادم طلبکاری؟

خب نگیر مثلا برا من اهمیتی داره؟ که الان بیام طرفو به شما اثبات کنم ؟؟؟

هرکی میخواد انجام بده هرکیم نمیخواد انجام نده این دیگه به خود هرکی مربوطه

خداهم به ادم عقل و شعور داده که خودمون تشخیص بدیم و تصمیم بگیریم و در نهایت زوری هم چیزی یا کسی رو نخوایم!