2777
2789

سلام من دیروز دخترم رو بردم چشم پزشکی و تشخیصشون انحراف بود نامه دادن که ببرم بیمارستان فارابی 

میترسم اونحا اکثرا دانشجو باشن و خوب نباشه 

چند تا دکتر مثل سلطان سنجری 

کشتکار جعفری و دمتر آرش میر محمد صادقی که خیلی خوب هستن هم نوبت واسه دو سه ماه دیگه دادن بهم  

حالا اومدم پیش دکتر صادقی که تو فارابی هم هستن نوبت بگیرم گفتن ۲۶بهمن 

بنظرتون حضوری برم‌نوبت میدن بهم؟ توروخدا چیکار کنم دارم از نگرانی میمیرم 😭😭 

اطلاعاتی راجع به انحراف دارید؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

برو اورژانسش کمکت میکنن برای نوبت و اینا 

برای چشم منم دعا کن خوب بشه 😔 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی شیراز ببرین بهترین دکتر مخصوص انحراف چشم هستن و از همه جا کشور پیش ایشون عمل میکنن . دکتر ...

هنوز پیش هیچ دکتری نبردم اما اگه عمل لازم باشه حتماً پیش ایشون هم میبرم برای معاینه

ان شاالله که خوب میشی  مشکل شما چیه؟

دونه عفونتی دارم دوماهه رو چشمم هی کوچیک میشه هی بزرگ میشه درد فراوان داره 

انشالله دخترت خوب میشه نگران نباش

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
هنوز پیش هیچ دکتری نبردم اما اگه عمل لازم باشه حتماً پیش ایشون هم میبرم برای معاینه

ایشون فقط و فقط استرابیسم عمل میکنن. یعنی همون انحراف. ده سال پیش خواهر زاده منو عمل کرد که فوق‌العاده شد. خیلی دکتر با ایمانی هست. برادرش محسن هم چشم پزشک هست اما تخصصش چیز دیگه. اگه اونجا ببرین همیشه دعام میکنی. 

دونه عفونتی دارم دوماهه رو چشمم هی کوچیک میشه هی بزرگ میشه درد فراوان داره  انشالله دخترت خوب ...

ان شاالله که زودتر کاملا خوب میشی 

مرسی عزیزم 

خب پس دکتر میگه درمانش چیه؟

ایشون فقط و فقط استرابیسم عمل میکنن. یعنی همون انحراف. ده سال پیش خواهر زاده منو عمل کرد که فوق‌العا ...

ممنونم عزیزم راستی خواهر زاده شما الان کاملا خوب شده چشمش؟