2777
2789

رفتم اونجا حقیقتا فهمیدم یکم ناوارده... همش اسممو اشتباه میگفت و اصلا نمیتونست ازم حرف بکشه هیچ سوالی نمیپرسید و همش میگفت دیگه چه موقعیت هایی استرس میگیری... (مشکلاتی که تراپیتم گفت بخاطرشون باید برم دارو بگیرم... نشخوار ذهنی. استرس. افکار منفی. فراموش کاری و نداشتن تمرکز بودن)

تهش ربع ساعتم اینجا نبودم و برام پاروکستین 20 نوشت. 

و همشش میگفت نسبت به حرفای دیگران بی تفاوت باش 😞. خب اگه میتونستم مرض نداشتم برم تراپیست و روانپزشک که

اگه میتونی هزینه هاشو بدی برو روانکاو 

تاکید میکنم روانپزشک و روانشناس نه دقیقا روی تابلو ذکر شده باشه روانکاو 

اون با خواب درمانی طرحواره درمانی هیبنوتیزم ووو مشکلاتتو کم رنگ و دردشونو کم میکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیتونی هزینه هاشو بدی برو روانکاو  تاکید میکنم روانپزشک و روانشناس نه دقیقا روی تابلو ذکر ...

هزینش مشکلی نیسس. فقط حس میکنم دارو مناسب بهم نداده... تو گوگل سرچ کردم فقط برا استرسه این. پس بقیه مشکلاتم چییی

هزینش مشکلی نیسس. فقط حس میکنم دارو مناسب بهم نداده... تو گوگل سرچ کردم فقط برا استرسه این. پس بقیه ...

برای همین میگم برو روانکاو که محوریت درمان دارو نباشه و دارو نقش کمک به درمان رو داشته باشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بنظرت میتونم با روانپزشک تلفنی صحبت کنم؟  ولی دارو هاشو چجور بگیرم😞

تلفنی توصیه نمیشه واقعا ، من یه بار با یه روانشناس تلفنی صحبت کردم ینی بدترین مشاوره عمرم بود 

کد ملی میدی و برات داروهاتو ثبت می‌کنه ، الان دیگه بیمه ها سامانه ای شده دیگه

همه چی درست میشه
تلفنی توصیه نمیشه واقعا ، من یه بار با یه روانشناس تلفنی صحبت کردم ینی بدترین مشاوره عمرم بود  ...

من رواشناسم تلفنیه... خیلی خوبه برای من. 

فقط مشکلم برا روانپزشک بود. حتی اسمم هم نتونست درست بنویسه... سر نوشتن نسخه اسممو پرسیداااا ولی وقتی میخواست کارتشو بهم بده دیدم یه اسم دیگه پشتش نوشته...

شهر ما کوچیکه...زیاد روانپزشک نداره. اینایی ام که هستن من ازشون خوشم نمیاد