2777
2789
اونوقت اینایی ک تعیین میکنن حتما خدان ک میدونن روز نحس قراره بیاد چ گوزگوزا🗿

دختررر چ بی ادب شدیاااا اعصابت خورده معلومه😭😂🤣🤣🤣🤣

نمیدونم والا من اصلاا اعتقاد ندارم برام مهم نیست:/

گوزگار بدی شدهههه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم دختر دایی بابام توی همین قمر و در عقرب یک سرماخوردگی جزیی گرفت رفت دکتر بهش آمپور اشتباهی زدن مرد از اون روز دیگه توی فامیل ما کسی توی این روزها بیمارستان نمیره چون روز نحسه

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

یعنی ماه وارد نشان عقرب شده

بچه ها اگر به آسترولوژی علاقه دارید راشل رو توی اینستاگرام و تلگرام فالو کنید و ببینید چقدر همه چیز رو درست می گه... رودست نداره 

کی هست؟

ایناس عزیزم راستش دنبالت میکشتم حسات برام درست درومد میشه بگی مستاجر کی پیدا میشه برای این خونه ای ک توشیم؟

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
ایناس عزیزم راستش دنبالت میکشتم حسات برام درست درومد میشه بگی مستاجر کی پیدا میشه برای این خونه ای ک ...

3 ماه دیگه عزیزم...

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اونوقت اینایی ک تعیین میکنن حتما خدان ک میدونن روز نحس قراره بیاد چ گوزگوزا🗿

در قرآن کریم به‌صورت مستقیم برای موضوع قمر در عقرب آیه‌ای وجود ندارد، ادامه داد: البته اشاره به اصل موضوع نجوم و ستارگان در قرآن موجود است از جمله خداوند در آیه ۹۷ سوره مبارکه انعام می‌فرماید: «وَهُوَ الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ النُّجُومَ لِتَهْتَدُواْ بِهَا فِی ظُلُمَاتِ الْبَرِّ وَالْبَحْرِ قَدْ فَصَّلْنَا الآیَاتِ لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ؛ و اوست کسى که ستارگان را براى شما قرار داده تا به وسیله آنها در تاریکی‌هاى خشکى و دریا راه یابید. به یقین، ما دلایل [خود] را براى گروهى که می‌دانند به روشنى بیان کرده‏‌ایم». پیداست که آموختن و تسلط بر ستاره‌شناسی امری لازم و کارگشا برای بشر است؛ تعبیر آیه شریفه این است که به این واسطه می‌توانیم در تاریکی‌ها راه سعادت را یافته و امور را ختم به خیر کنیم؛ همچنین در تفکر پیشینیان، نسبت به زمان شروع کارهای مهم‌ دقت بیشتری به خرج می‌دادند. البته از دیدگاه قرآن کریم، زمان‌ها يكسان نيستند، بعضى زمان‌ها مباركند، همچون شب قدر، «لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ» و برخى شوم و نحس «يَوْمِ نَحْسٍ» که از جمله در آیه ۱۹ سوره مبارکه قمر به آن اشاره شده است.

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌