باهمسرم..منم کمک میکنم به پیشرفت..مثلا وام وخونه واینا
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با همسرم من به اینکه شاغلم پولی تو خونه نمیارم اصلا و تمام هزینه ها هم باز با همسرم در مورد مدیریت هزینه هم ما خونه و ماشین و این چیزها داریم قسط و وام هم نداریم حقوقمون هم خوبه تقریبا هر چی درمیاریم دیگه بیشترشو خرج میکنیم
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خرج روزمره همسرم کارت پس انداز دست من هستش و گاهی از حقوق خودمم میزیزم داخلش اگر اضافه بیارم& ...
هزینه های شخصی خودتون چی؟ مثلاً کفش و لباس و آراشگاه و باشگاه و .... همشو از حقوق خودتون می پردازید یا از همسرتون هم برای هزینه های شخصی تون پول می گیرین؟
البته قصد فضولی ندارم ولی شما رو خیلی قبول دارم واسه همین می پرسم
اوایل ازدواج من هم درآمدمو میاوردم خونه ، ولی بعد که دیدم مادر و خواهرش چه ولخرجی هایی از جیب شوهرم میکنن من دیگه هزارتومن هم نمیارم تو خونه . حقوقم مال خودمه و یه پولی هم اضافه ازش میگیرم برای خودم .