2777
2789

بچها من می‌خوام از این به بعد واسه موهای زائد از موم استفاده کنم هیچی نمی‌دونم در موردش از کجا بگیرم چند مدل موم هست کدومش بهتره دردش میگن زیاده از بی حسی استفاده کنم خوبه؟ از چه بی حسی از کجا بگیرم چطوری خلاصه هر چی میدونین بگین چون می‌خوام عصر برم بیرون  بگیرم 

با من بحث نکنید 🤷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت میکشم 😂🥲

منم می‌کشیدم ولی الان بهتر شده 

آخه خودت نمیتونی بزنی هم کبود میکنی هم امکان داره بسوزونی یا پوستت رو بکنی کثیف کاری میکنی آخرم میبینی همه موها مونده و چون دستتم تند نیس آروم آروم انجام میدی دلت ریش میشه ولی اونا واردن تا میای درد بکشی همه رو زده رفته

منم می‌کشیدم ولی الان بهتر شده  آخه خودت نمیتونی بزنی هم کبود میکنی هم امکان داره بسوزونی یا پ ...

خیلی ممنون از راهنماییت باشه در موردش فکر میکنم🙂🥲

با من بحث نکنید 🤷

عزیزم من یکسال و نیم دوره عقدم برای اپیلاسیون آرایشگاه میرفتم ، بعد از عروسی خودم دستگاهش گرفتم و موم و شمع ، با موم کل بدن برای خودت میتونی به جز ممنوعه و زیر بغل ،، من ممنوعه و زیر بغل برای خودم با شمع میخنداختم درد که کلا داره اما من دیگه چندسال بود ، عادت کرده بودم بی حسی استفاده نکردم ،، اما چون بعد چندسال احساس کردم قسمت ممنوعه پوستش شل شده بخاطر استفاده مداوم از شمع و موم ،، دیگه ژیلت میزنم ، ولی هنوز بقیه بدن موم و شمع گاهی هم دستگاه اپلیدی