2777
2789
عنوان

داریم میریم خواستگاری💃🕺💃🕺

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 88 پست
اسی آخر مراسمم دخترو ببرید تو اتاق لختش کنید یه وقت عیب و ایرادی نداشته باشه لک و پیسی 😐

این چ حرفیه عزیزممممم اینامسائل خصوصی بین زن وشوهرهست ینی شمابرای خانواده شوهرلخت شدی؟؟؟،مهم شخصیت خوده طرفه وا چ حرفای میزنین شماها جلل الخالق

بنظرم مشاوره پیش از ازدواج اگه مورد پسند هم قرار گرفتن حتمن برن من مشاوره پیش از ازدواج خوب می شناسم که تست می گیره

ما 16 نوع تیپ شخصیتی داریم که بعضیاشون بهم می خورن بعضیا بهم نمی خورن به غیر از تیپ شخصیتی سلامت روان هم مهمه که توی تستا نشون می ده

مثلن دختر عموی من رفت تست داد با پسره توی تست مشخص شد پسره پارانویید داره(شکاکی) در صورتیکه در حالت عادی نشون نمی داد.

با آدمای شکاکم نمی شه ساخت چون حتی به درمانگرشونم نمی تونن اعتماد کنن

حالا اینو کلی گفتم بنظرم مشاوره خوب قبل ازدواج الزامیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا داماد ازدواج اولشه یا ازدواج ناموفق داشته؟

26سالشه ازدواج اول

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من سنتی ازدواج کردم و عاشق همسرمم. به شدت هم راضیم. حالا چرا این حرف رو میزنید خدا میدونه

چه میدونم...راجب هرچیزی گفتن اِلا سوالی که پرسیده بودم....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم مث شمافکرمیکردم اماسنتی خوبه تادوستی دوست باشی فردا سرکوفت میشنوی وتکراری میشی عادی میشی تو روی ...

این حرفا چیه ما قبل ازدواج دوست بودیم باهم خیلیم احتراممو نگه میداره و برام ارزش قائله تکراری میشه یعنی چی شما ۱۰ سال از ازدواجت بگذره تکراری میشی؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شه الان رسم اینه که میرن کافی شاپ این مدل, جاها صحبت میکنن اگر اوکی ب ...

اون دختر اگر وصلت جور بشه تا آخر عمر یادش میمونه میگه جاریم اومد منو ببینه و بپسنده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دقیقاعین کالامیان میبینن خوشش بیاد میخرن دخترهم تو ویترین

ازدواج‌سنتی معمولا داماد هم همراهشون هست،دختر و پسر همدیگرو میبینن اگر هردو پسندیدن ادامه میدن اگرم نپسندیدند که تمام میشه قضیه،کدوم قسمتش دختر مثه کالا تو ویترین هست؟؟

ازدواج سنتی چندش ترین و حال به هم زن ترین چیز دنیاست

منم همین دیدگاهو داشتم و خیلی افراطی تر ازاین دیدگاه

مادرشوهروجاری و خاله بدون دوماد اول اومدن ولی یه ساعت بعدش خودش اومد و شد شروع اشنایی ما

ولییییییییییی خودم سنتی ازدواج کردم همون جلسه اول هموپسندیدیم الان9سال از اون روز میگذره و هزاران بار شاکرم برای داشتنش

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

چه میدونم والا میگه اول خودمون بریم....البته خود مادرعروسم گفت دفعه اول تنها بیایید راحت حرف بزنیم🤨

راجع داماد حرف بزنید مگه میخواید عروسک بخرید که فقط قیافه و رفتاراشو ببینید 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این چ حرفیه عزیزممممم اینامسائل خصوصی بین زن وشوهرهست ینی شمابرای خانواده شوهرلخت شدی؟؟؟،مهم شخصیت خ ...

جالبه فرق جدی و طنز و متوجه نمیشید

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40