2777
2789
عنوان

کهنه بچه برای پریودی

975 بازدید | 37 پست

سلام دوستان کسی برای پریودی از کهنه بچه استفاده میکنه ؟؟؟؟؟ چجوریه قابل شست و شوعه؟؟؟ یا پس نمیده

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینکارو نکن مگر اینکه تمیز بشوری و با اتو داغ اتو کنی

کهدالودگی بدن بچه ات از ذات پارچه از بین بره

شوخی نگیر آلودگی به پارچه بمونه پدر رحم ت رو در میاره

همسایه ما میگفت لباس زیرش کمی روی بند نفتی شد اونم شسته بود استفاده کرده بود اونقدر عفونت کشید مجبور شد رحمشو در بیاره

اگر خونریزیت کمه خیلی هم خوبه و خیلی بهتر نواربهداشتی هست ولی بعدش دیگه بندازش 

اره کمه همون یکی دو روز اول بیشتره

شما استفاده میکنی؟؟؟ نوار بهداشتی میزارم خارش میگیرم اثلا نمیتونم

روش دستمال کاغذیذیا یه لایه پارچه بزار 

البته وقتی خونه هستی  چون راه زیاد بری میوفته از لباس ادم بیرون

اصلا اینکارو نکن مگر اینکه تمیز بشوری و با اتو داغ اتو کنی کهدالودگی بدن بچه ات از ذات پارچه از بین ...

ای وااای ...خب نمیدونم قیمتش چقدره؟؟؟ اگر میصرفه که خب یکبار مصرف استفادش کنم...دیگه بار دوم استفاده نکنم همونو

نوار بهداشتی پارچه ای هست اونا بگیر  خودشون بروشور  نحوه شستشو داره و مراقبت داره

پارچه ای؟؟؟ نخیه؟؟؟؟ حساسیست نداره؟

ای وااای ...خب نمیدونم قیمتش چقدره؟؟؟ اگر میصرفه که خب یکبار مصرف استفادش کنم...دیگه بار دوم استفاده ...

اهان میخوای نو از داروخانه بخری؟؟؟

فکر کردم برای بچه استفاده کردی میخوای بشوری برای خودت استفاده کنی

بهترین چیز هم راحته تو لباس اذیت نمیشی هم اینکه دیگه عفونت و مریضی سراغت نمیاد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اهان میخوای نو از داروخانه بخری؟؟؟ فکر کردم برای بچه استفاده کردی میخوای بشوری برای خودت استفاده کن ...

نه عزیزم ...گفتم خودم از داروخونهه بخرم...شنیده بودم میشه برای پریودی هم استفاده کرد

پارچه ای؟؟؟ نخیه؟؟؟؟ حساسیست نداره؟

چه کاریه  بخری

من تی شرت و لباس کهنه ها رو که شستم تمیزه  اندازه ای که میخوام قیچی میکنم میزارم روی نوار یکبار کثیف شد  میندازم دور