2777
2789
عنوان

چ چیزی برای جلوگیری از بوی بد عرق می‌زنید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 52 پست
من هر روز صبح تمدید میکنم و تا آخر شب میمونه یه روز درمیون دوش میگیرم

ممنون

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای حداقل دو یا سه بار دوش می گیرم و بادی اسپلش مای رنگ آبی میزنم

لباس بیرون رو هم به هیچ عنوان تو خونه نمی پوشم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بازم بو میده مال من . حتی اگه هر روز برم دوش بگیرم و شیو کنم

یعنی بعد از اینکه شیو کردی و با شوینده شستی میای بیرون از حموم بازم همون لحظه بو میده ؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

من اصلا بو نمیگیره بدنم .

چون مراقب تغذیه هستم و بعضی خوراکیا که باعث بوی نامطبوع میشن رو اصلا نمیخورم و به جاش خوراکی هایی که باعث خوشبو شدن میشه میخورم .

البته من از عطر و بادی اسپلش و دئودورانت هم استفاده میکنم ولی بیشتر بخاطر تغذیه هست .

بادی اسپلش ویکتوریا

لوسیون بث اند بادی

دئودورانت ایوروشه

ضد تعریق رکسونا یا داو

و شاور ژل های داو / ویکتوریا

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هفته ای حداقل دو یا سه بار دوش می گیرم و بادی اسپلش مای رنگ آبی میزنملباس بیرون رو هم به هیچ عنوان ت ...

ممننون

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من چون یکم چاقم یکم چیه تعارف ک نداریم چاقم بدنم سریع بوی بد میگیره مام و اینا فایده نداشت بوتاکسم تاثیر انچانی نداشت بعدش بوی عرق صد چندان میشد من با صابون گوگرد میشورم بعد خاک مرداب یا مرداب سنگ چیه پودر پودر ی کوچولو میزنم و بادی اسپلش عالیه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من اصلا بو نمیگیره بدنم . چون مراقب تغذیه هستم و بعضی خوراکیا که باعث بوی نامطبوع میشن رو اصلا نمیخو ...

من هر کاری میکنم بو دارم بازم.

و اینکه برای پوست مختلط ک اسکار و جوش فعال داره، چ کرمی برای پوشاندن و یکدست شدن پوست بزنم؟ پوست صورت میگم.

من چون یکم چاقم یکم چیه تعارف ک نداریم چاقم بدنم سریع بوی بد میگیره مام و اینا فایده نداشت بوتاکسم ت ...

مم یه کوچولو اضافه وزن دارم توپرم.

ممنونم.

چ برندی؟

یعنی بعد از اینکه شیو کردی و با شوینده شستی میای بیرون از حموم بازم همون لحظه بو میده ؟

ن ولی بعدش بو میده. مثلا ۴ ساعت بعد از حمام و لیف زدن و شیو

مم یه کوچولو اضافه وزن دارم توپرم. ممنونم. چ برندی؟

چیو چ برندی؟ کدام را

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ن ولی بعدش بو میده. مثلا ۴ ساعت بعد از حمام و لیف زدن و شیو

عزیزم خب عرق میکنی تو همون چهار ساعت

ولی بنظرم یه اسکراب کن پوستت لایه برداری شه و تمیز شه که انقدر زود بو نگیره اگه شیو میکنی و دوش میگیری مرتب

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
من هر کاری میکنم بو دارم بازم.و اینکه برای پوست مختلط ک اسکار و جوش فعال داره، چ کرمی برای پوشاندن و ...

تغذیه رو رعایت کن عزیزم حتما .

ضد تعریق کلیون بزن تعریقت کم میشه و بو نامطبوع نمیگیری .

اگه اسکار های فرورفته زیاد دارید فقط باید روش های تهاجمی انجام بدید . برای درمان جوش هم نیاسینامید خوبه .

یا اگه اقتصادی تر میخواین یه کرم ترتینوئین از داروخونه بگیرید هم جوش رو درمان میکنه و هم اسکار هاتون بهتر میشه .

برای کاور کردن هم ناهمواری ها راهی ندارن فقط باید التهاب جوش ها رو از قبل درمان کنید و از یه پرایمر استفاده کنید که اسکار های ریز تر رو پر کنه و روش کرم پودر بزنید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑