2777
2789
عنوان

کهنه بچه برای پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 37 پست
چیکار میشه کرد که از لباس زیر ی وقت نیوفته؟؟؟

یادمه شورتکس های قدیمی  دوتا کش داشت  الان فقط همون قسمت دولا پارچه با مشما هست 

از این کش پهن یک سانتی ها

یکیشو مینداختیم روی پارچه یا نوار

میتونی خودت بدوزی  نگه داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه شورتکس های قدیمی  دوتا کش داشت  الان فقط همون قسمت دولا پارچه با مشما هست  از ...

اهااا ...مرسی از پاسخگوییت عزیزم....سلامت باشی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

من دو ساله که به نوار حساسیت دارم هر مارکشو امتحان کردم پوستمو زخم میکنه رفتم دکتر گفت باید از پارچه استفاده کنی

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
من دو ساله که به نوار حساسیت دارم هر مارکشو امتحان کردم پوستمو زخم میکنه رفتم دکتر گفت باید از پارچه ...

دقیقا ....تا از نوار استفاده میکنم خارش و حساسیت میگیرم ...

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
دقیقا ....تا از نوار استفاده میکنم خارش و حساسیت میگیرم ...

من پوستم ب شدت زخم شد رفتم دکتر الان دو ساله که اصلاداز نوار استفاده نمیکنم سخته ولی مجبورم 

نوار استفاده نکن تا پوستتم زخم نکرده 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون