2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفت؟ همیشه برای من بیستم میریختن

اگه کالابرگ گرفتی الان نمیریزن 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

برا من چون کالابرگ گرفتم میگن بعد ۲ روز شارژ میشه

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عع شما هم تا ماه قبل میریختن؟ یعنی قطع کردن؟

میخاستم همین الان بیام تاپیک بزنم دیدم شما زدی 

بله

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
اگه کالابرگ گرفتی الان نمیریزن 

مثل اینکه کالا برگ رو استفاده میکنی ولی ناه بعد برات مبلغ کمی میاد من اینجور شنیدم 

اگه شما میگی حتما درسته عزیز جان

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم رفته بودم فروشگاه افق کوروش بعد گفتن اگهازکالاهای اساسی خریدکنی ۱۲۰تومن تشویقی میگیری منم یکم خرید کردم 

الان یارانه من تبدیل به کالابرگ شده😭؟ 

"دخترم"دوست داشتنت،پیراهن من است! میپوشم وازیادمیبرم که جهان جای غمگینی است.❤