2777
2789
مثل اینکه کالا برگ رو استفاده میکنی ولی ناه بعد برات مبلغ کمی میاد من اینجور شنیدم  اگه شما می ...

آره اگه از کل مبلغ یارانه استفاده نکردی نصف بقیشو میدن بهتون 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
منم رفته بودم فروشگاه افق کوروش بعد گفتن اگهازکالاهای اساسی خریدکنی ۱۲۰تومن تشویقی میگیری منم یکم خر ...

کاش میپرسیدی 

ولی فکر نکنم یارانه رو قطع نمی کنن ولی مبلغ کمتری واریز میشه 

اگه اشتباه نکنم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفته بودم فروشگاه افق کوروش بعد گفتن اگهازکالاهای اساسی خریدکنی ۱۲۰تومن تشویقی میگیری منم یکم خر ...

هیچ وقت یارانه تبدیل ب کالا برگ نمیشه ماه دگه اگه خرید نکردی همون مبلغ واریز میکنن براتون

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

نه عزیزم هر برج هرجور دوس داری خرج میکنی 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
چرا؟

بعد ۲ روز دوباره حسابت شارژ میشه ک اگر دوباره کالابرگ خریدی ماه بعد پول نمیدن اگر هم نخریدی پول واریز میکنن حسابتون