2777
2789
عنوان

خدایا ب چیو ب کی قسمت بدم 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 29 پست
عزیزدلم مطمئنم خدا بندشو رها نمیکنه ناامید نباش خاهرم انشالله هر چی تو دلت هست همونی بشه ک میخای

انقد التماسش کردم جواب نگرفتم میترسم😭😥😭😭😭😥😥😥😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منم بگی؟ توروخدا  مشکلم کی حل میشه؟ کی باردار میشم‍؟ جنسیت نینی خودم و آبجیم چیه؟

سلام عزیزم 

مشکل حادی مث مشکل مالی یا احساسی تو زندگیتون ندارین خداروشکر یه زندگی کاملا نرمال ومعمولی دارین ک با ارامش هستش 

ینی خبری از جنگ و جدال و قهر و اشتی نیست همیشه احترام هم رو دارین 

مشکل جسمی خاصی هم نداری خداروشکر ینی نگران نباش شما نازا نیستی عزیزکم نه شما نه همسرتون

اما ببخشید براتون دو فرشته از دست رفته حس میکنم ممکنه دوبار بارداریتون منجر ب سقط بشه یا ممکنه دو قلو باشن

اما در نهایت شما سه فرزند عزیز خواهید داشت ک انشالله صالح و سلامت ب دنیا بیان

نا امیدم نشو خدا ب زودی دامنت رو سبز میکنه 

واسه اوایل ۱۴۰۳تو فصل قشنگ بهار متوجه بارداریت میشی اونم یه دختر قشنگ و اروم راستی فرشته هاییم ک از دست میدی از چشم و نظره 

تا وقتی ماهت بالا نیومده سعی کن ب جزخانوادت ب کسی نگی چون زندگی ارومی داری خیلیا بهتون حسادت میکنن و چشمتون میزنن راستی ب چند بچه نیازمند لطفا کمک کن

میشه منم بگی؟ توروخدا  مشکلم کی حل میشه؟ کی باردار میشم‍؟ جنسیت نینی خودم و آبجیم چیه؟

اگ درست بود بهم بگو 

دامنت هم سبزشد تگم کن و بگو 

منو یادت نره هاااا بعدش ک دخترتو باردار شدی دعام کن

سلام عزیزم  مشکل حادی مث مشکل مالی یا احساسی تو زندگیتون ندارین خداروشکر یه زندگی کاملا نرمال ...

عزیزم من یه سقط داشتم 😭 

جنسیت نینی آبجیم چیه؟ بارداره 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
اگ درست بود بهم بگو  دامنت هم سبزشد تگم کن و بگو  منو یادت نره هاااا بعدش ک دخترتو باردا ...

باشه میگم

عزیزم من یه سقط داشتم 😭  جنسیت نینی آبجیم چیه؟ بارداره

الهییییی 

دورت بگردم حس خوبی از خواهرتون نمیگیرم ببخشید اینو میگم یکم حس حسادت نسبت ب شما دارن اما ب این معنا نیست ک دوستت نداره ها نه اما ناخواسته یکم حس حسادت بهت داره گاهی وقتا

نی نیشونمدحس میکنم پسره اما خواهرتون حس میکنم ی مشکلی تو زندگیشون دارن

الهییییی  دورت بگردم حس خوبی از خواهرتون نمیگیرم ببخشید اینو میگم یکم حس حسادت نسبت ب شما دارن ...

از هر لحاظ ازش پاینترم بازم به من حسودی میکنن 🥺 

میگم ماامسال ماشین میخریم؟

از هر لحاظ ازش پاینترم بازم به من حسودی میکنن 🥺  میگم ماامسال ماشین میخریم؟

اما حتما ی چیزی داری ک باعث حسادته و میگم که ی مشکل جدی دارن تو زندگیشون

ایشالا قشنگم

اتفاقا ی پول زیاد میرسه دستتون یا قرض میدن یا وامه یا از فروش خوب یه چیزیه ولی مثلا پس انداز نیست چون تازه وارد زندگیتون میشه 

راستی پا قدم دخترتم خیلی خیره تا بیاد زندگیت زیر و رو میشه

اما حتما ی چیزی داری ک باعث حسادته و میگم که ی مشکل جدی دارن تو زندگیشون ایشالا قشنگم اتفاقا ی پول ...

عزیز دلم میشه بمنم بگی🥲 

کی ازدواج میکنم؟ چرا هر دفعه مشکل پیش میاد ؟ ایا زود به کسی ک دوسش دارم میرسم یا دیر میشه حستو بگی 

عزیز دلم میشه بمنم بگی🥲  کی ازدواج میکنم؟ چرا هر دفعه مشکل پیش میاد ؟ ایا زود به کسی ک ...

سلام عزیزم 

تو عشق راه طولانی در پیش داری،یکم بیشتر صبر کن

بهت دروغ نمیگم پس حتی تا پایان امسال هم خبری نیست از پا پیش گذاشتن شریک احساسیت 

دوستت داره 

شرایطشم بد نیس میشه ی زندگیو شرو کنه اما تو دلشم میترسه نتونه از پس ی سری وظایف بر بیاد

خانوادش هم بی تاثیر نیستن خیلی در گوشش حرف میخونن 

نگران نباش قطعا باهم ازدواج میکنید اما شاید تا ب ازدواج برسین سالها تو رابطه باشین 

الانم تا اوایل ۱۴۰۳ خبری نیست 

اینم بگم خود پسره بنده خدا هم مقصر نیست 

من اینارو حس کردم

چقدرش درست بود؟

سلام عزیزم  تو عشق راه طولانی در پیش داری،یکم بیشتر صبر کن بهت دروغ نمیگم پس حتی تا پایان امس ...

درسته عزیزم خودمم همین حسو میکنم اره خانوادش هم خوب نیستن

میخواد پا پیش بزاره اما هر دفعه مشکل پیش میاد 😔 

سلام عزیزم  مشکل حادی مث مشکل مالی یا احساسی تو زندگیتون ندارین خداروشکر یه زندگی کاملا نرمال ...

عزیزم برای منم میگی زهرا اسم مادر حوریه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من