الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
عزیزم اگه یه جوش میدادی و آبشو عوض میکردی بهتر بود الانم طوری نیست اون کف کدری که روی سطح آب جمع میشه رو با قاشق بردار بریز دور و یه دونه پیاز و یه هویج و برگ بو بنداز تو قابلمه تا با هم بجوشن راستی برای گرفتن عصاره قلم نباید ادویه بزنی اون رنگ که خوشت نمیاد از زردچوبه است
این همه زحمت حیف شد ان شاءالله این سری اول قلم بشور بعد تو قابلمه آب بریز با قلم بذار جوش بیاد آبکش کن دوباره قلمتو بشور این بار که گذاشتی بجوشه فقط یه پیاز و یه هویج و برگ بو بریز داخلش و آبلیمو بخاطر اینکه قابلمه ات بد رنگ نشه جوش که اومد زیرشو کم کن بذار تا ده ساعت ریز بجوشه و بعد صافش کن من گذاشتم تو یخچال عین ژله فرم گرفت با چاقو مثل کره برش دادم و بسته بندی کردم گذاشتم فریزر هر موقع لازمم بشه یه تکه بر میدارم