امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از آن روز دشمن به ما چیره گشت، که ما را روان و خرد تیره گشت به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سرانجام بد داشتیم؟؟؟؟؟؟؟ فردوسی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بیایید این اتفاق رو هیچ وقت فراموش نکنیم تا اگه هر اتفاقی افتاد تصادف اتش سوزی و..راه رو برای ماشینهای امداد باز بذاریم و سلفی نگیریم.اگر مردم آخیابون رو باز میکردن الان خیلیها عزادار نبودن
متاسفانه من خودم پا چشم خودم دیدم که آتش نشان ها فریاد می زدن که ماشین ها راه باز کنن ولی عین خیالشون نبود.البته این برای یه حادثه دیگه بود ولی این جا هم همین اتفاق افتاد
پستم رو بعد خوندن پاک کنین،چون گفتین فقط لایک. من هم لایک کردم. اما اینجور حرکات و سلفی گرفتنا فقط با تعیین جریمه های سنگین برای اون افراد از بین میره. همونطور که تو بعضی کشورها جرمه اینکار. وگرنه چندده سال باید بگذره تا یه تغییری ببینیم.