2777
2789
ببین من خودم پسرم مشاور خانواده هم هستم مهم ترین دلیلش اینه که ادعای خانمای مجرد خیلی خیلی رفته بال ...

جالب بود

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.

مطلقه ها سختگیر تر اند. تو فامیلمون زن مطلقه هست. رد میکنه خواستگار هاش رو اگه کوچکترین عیبی توشون پیدا کنه. میگه نمیخوام برای بار دوم طلاق بگیرم. 

دخترهایی دیدم خیلی کم توقع اند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که ندیدیم کم توقع دیدی به ما هم نشون بده حلوا حلواش کنیم نیست

من تو فامیل دیدم. عروس دختر عمه مادرم شد. به شدت کم توقع بود. با این که دختر مجرد بود. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به قول استادمون دختری که کم توقعه معمولا مشکلی داره مخصوصا مشکلات خانوادگی یا جسمی یا شخصیتی

اتفاقا اکثر پسرهایی که دنبال زن های مطلقه هستن مشکل دارن.

دختر از اونجایی که نمیتونه بره خواستگاری و خودش انتخاب کنه دستش بسته است مجبوره به خیلی چیزها تن بده ولی اون پسری که میفته دنبال زن شوهر دار و بچه دار مشخصه چقدر داغونه. 

اکثر پسرهایی که زن مطلقه گرفتن یا بی پول بودن و شغل درست و حسابی نداشتن یا معتاد و سیگاری و قلیونی بودن یا هزار جا رفتن خواستگاری یا دوست شدن هیچکی اینا رو قبول نمی‌کرد!!!

دهنتو آب بکش میخوای درمورد دختر مردم حرف بزنی 

به استادت هم اینو بگو!

به قول استادمون دختری که کم توقعه معمولا مشکلی داره مخصوصا مشکلات خانوادگی یا جسمی یا شخصیتی

مشکلی نداشت این دختری که گفتم. 

استاد شما زیادی بدبین بوده.