2777
2789
عنوان

اتاق ندارم:((

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 71 پست

واقعا میفهممت من کل وسایلام تو یه کمد چوبی و قدیمی زشت بود 

ما ۴ تا بچه ایم 

دو تا اتاق خواب داریم 

که یکیش واسه مامان و بابامه و یکیش واسه آبجیم که از من یکسال بزرگتر بود همیشه تو آینه قدی حاضر میشد 

من تو یه آینه کوچیک 

همیشه اتاقش تمیز و کمد و دکوراسیون زده بود و تخت دونفره داشت عین شاهزاده ها زندگی میکرد

آبجیم ازدواج کرد رفت و اون اتاق صاحبش الان منم ( تازه یکساله)

داداش بدبختم که کلا تو پذیرایی پلاسه

اونیکی خواهرمم که ۱۰ ماهشه که هیچی حالیش نیس  

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نمیتونی از این پارتیشن چوبی ها بگیری؟طولش کمه ولی باز خودش یه جدا کنندست در حدی که یه حریمی باشه. به مامانت بگو بخره این که دیگه به خونه اونا آسیبی نمیزنه یا تغییری ایجاد نمیکنه مثل بازسازی که بخوان گیر بدن بهتون. جلوی اونا نگو اصلا. کار خودتون انجام بدید. وقتی جلوشون صحبت میکنید بهشون اجازه دخالت میدید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من مگه خواسته زیادی دارم من یه چهار دیواری واسه خودم میخوام فقط همین  شاید اگه اتاق داشتم د ...

یادمه دوران تحصیلم تو پاگرد راه پله درس میخوندم سرما میلرزیدم دوتا اتاق داشتیم اونم صدای تلوزیون و خواهر برادرام نمیگذاشت درس بخون ازدواج کردم دوتا بچه داشتم مجدد ادامه تحصیل دادم دوتا اتاق خواب داشتیم یکیش پسرم توش بود یکیش دخترم تو حال هم همسرم تلوزیون زیاد میکرد منم مجبور بودم برم تو راهروی جلوی سرویس بهداستی فرش انداخته بودم اونجا درس میخوندم حقیقتا نفر اول کلاس بودم عزیزم موقعیت و برای خودت فراهم کن تا راحتر درس بخونی شاید تهیه ی یه اتاق برای شما واقعا تو شرایط گرونی ادان سخت باشه  ولی تو نباید بشینی وحرص بخوری پاشو و مشکل و حلش کن دوستم میگفت یه قالیجه میندازم تو حمام خونه و درس میخونم عزیزم موفق باشی

ولی خب فرض کن همه ی بچه ها دارن تعریف میکنن که وایی دیشب بابام اینکارو کرد اون کارو کرد و فلان ولی ت ...

منم وضعم همینه فقط با این تفاوت که ی ادم به اسم بابا بالاسرمه😐که هیچ تغییر مثبتی نداشته تو زندگیم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

تو چرا اخه

خونمون اتاق نداره یعنی یدونه داره که کلی وسیله که ازش استفاده نمیکنم توش چیدم یدونه اتاق واسه مهمون داریم که هم مال مهمونه هم خودمون توش رفت و آمد میکنیم شب ها هم توش میخوابیم کلا اتاق خواب نداریم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
😐😐😐😐یجوری گفتی فکر کردم 30هستی نصف مردم اتاق ندارن درست میشه خدابزرگه الکی بزرگش کردی

الکی بزرگش نکردم من فقط دلم میخواد یه اتاق داشته باشم مثه همسن و سالام همین هر چقدر هم که میگم خدا به حرفام گوش نمیکنه واسه همین دلم شکسته

مگه این بزرگ کردنه؟؟