من واقعا دلم میخواد یه اتاق داشته باشم الان به خدا همه سن و سالام اتاق دارن به جز من بخدا نمیتونم تحمل کنم ینی چون بچه طلاقم نباید اتاق داشته باشم؟؟ بخدا دلم میشکنه چقدر از خدا بخوام؟چرا به خواسته هام هیچ توجهی نمیکنه؟ به قرآن دیگه دلم شکسته
اگه مادرت میتونه خونه جدا رهن کنه،شما به مامانت بگو و مدام تو جمع بگو این خونه اتاق نداره ما هم استقلال میخوایم حالا چون مامان جدا شده حق زندگی نداره؟حداقل یه خونه نزدیکی پدربزرگم بگیرید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب مامانت بره رهنکنه و برید اولش قهر و بحث بعد عادت میکنن،بگه دخترم بزرگ شده براش سخته و قرار نیس همیشه خونه شما بمونیم ما هم میخوایم خونه خودمون رو داشته باشیم و تا الانم ممنونتونیم که تو سختیا کنارمون بودید اما الان الحمدلله زیر سایه شما میتونیم خونه بگیریم نزدیکتون
بعضیا کلا خونشون اتاق خواب نداره تو دوتا اتاق تو در تو همه زندگی میکنن پس اونا چی کنن دور از جونشون برن بمیرن برای چه چیزایی اه و ناله میکنید.برو خدا رو شکر کن تنت سالمه یه سقفی بالا سرته انشاالله یه ازدواج موفق میکنی به همه خواسته هات میرسی.