من واقعا دلم میخواد یه اتاق داشته باشم الان به خدا همه سن و سالام اتاق دارن به جز من بخدا نمیتونم تحمل کنم ینی چون بچه طلاقم نباید اتاق داشته باشم؟؟ بخدا دلم میشکنه چقدر از خدا بخوام؟چرا به خواسته هام هیچ توجهی نمیکنه؟ به قرآن دیگه دلم شکسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ درونکرا باشی و اتاق نداشته باشی با شکنجه روحی فرقی نداره
بخدا خیلی بده حالا من نمیدونم دقیق دورنگرام یا برونگرا چون کلا میانگرام بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا بد کلا مودم اینجوریه ولی به عنوان یه دختر منم حق اتاق داشتن دارم:(((
منم اتاق ندارم دلیل نمیشه به خاطرش ناراحت باشم که حتما خانوادت درامدشون اینقد نیست که بتونن برات اتا ...
خودشون نمیزارن در امدشون هست اما خودصون نمیزارن مامانم حاضره خودش خرج ساخت اتاق رو بده ولی پدربزرگ و مامان بزرگم نمیزارن میگن اگه واسش (واسه من) اتاق بسازیم کل روز تو اتاق میمونم
کلا یه اتاق نشیمن بعدش یه در بعدشم یه خونه پذیرایی بزرگ که همه ی دار و ندار من و مامانم اونجاست(ماما ...
عزیزم یه پارتیشن بگیر واسه خودت یه تیکه از اون اتاقو جدا کن وسیله هاتو بچین پشتش یه کم حس اتاق میده بهت باز از هیچی فعلا بهتره تا ایشالا مستقل بشید با مادرتون
تو رو خدا هر چه زودتر واسش یه اتاق درست کنین من الان کامل درکش میکنم ایشالا یکم بزرگ بشه که دیگه کلا خیلی بد میشه براش حالا بچس ولی خو الان من دیگه بزرگ شدم باید یه حریم شخصی واسه خودم داشته باشم همه ی دوستام اتاق دارن به جز من