یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازار مولوی (این بازار حتما آقا همراهتون باشه و حسابی حواستون به جنس هاتون باشه نبرن )
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
آخه آقام نمیشه باهام بیاد پسر هیجده ساله ام باهام میاد
مولوی جای شما نیست پسجسارتا چون شناخت کافی و همراه ندارید
همون برید بازار بزرگ ۱۵ خرداد
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
شما میری 15 خرداد بعد میپرسی بازار پارچه کیلویی ها کجاس،اونحا میتونی قیمت خرده فروش رو بگیری که قیمتها دستت باشه ،بعد جلوتر پاساژ قائم و ملت هست که بیشتر عمده فروشن و قیمتاشون خیلی خوبه ،هر جور پارچه ای هم بخوای پیدا میکنی،بین بازار کیلویی ها و قائم پارچه نخی هم زیاد داره،ولی رفتی پرس و جو کن دوباره ببین مرکز پارچه نخی کدوم قسمته
باشه ممنون ولی اینجوری گفتید ترسیدم پس ختما باید مرد همراهم باشه
مولوی جای شوخی برداری نیست
جتگ اول به از صلح اخر
۲۰۰ میلیون بار سرمایه فامیل ما که سالهاس خرید میکنن رو با دوتا اقا بودن رو بردن!
سر اون میگم
محیط خیلی مردونه و خطرناکه
ولی بازار بزرگ خیلی بهتره با پسرتونم میشه برید