2777
2789
عنوان

تا ۹ شب خونه باش !!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه عزیز. از دوست که واقعا هم باید ترسید

با ۲۸ سال سن اخه؟ 

واقعا از تنهایی خسته شدم دیگه ، هیچ رفتو امدی با فامیل دوست اینا نداریم خانوادگی ، خودم گفتم با دوستام شبا که بیشتر میتونن بیرون باشم ولی بازم محدودم 

حس میکنم نسبت به سنم خیلی بی تجربه و محدود و غمگینم😔

واقعا ؟ یعنی با ماشین شخصیم خطرناکه ؟  من تا ۴ سرکارم خب ، دوستامم معمولا از ۶ زودتر نمیان ، ۳ ...

این نگرانی ها رو وقتی میفهمی که تو جای خلوت گیر یه سری آدم وحشی بیفتی هم خودتو بزنن بلایی سرت بیارن هم ماشینتو 

البته دور از جون ولی واقعیته منم آدم رکی هستم گفتم که بدونی

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه وقت کاری پیش میاد اینکه همیشه خودتو مقید کنی و استرس داشته باشی راس ۹ خونه باشی خوشایند نیست،،،ازدواج کن تو خانواده های ایرانی مجردی با زندانی فرقی نداره تا مجردی بدبختی حتی اگه ۴۰ سالت باشه

خب هشت بریم تا تموم شه میشه ۹:۳۰ من بازم تا برسم همون ده اینا میشه

عزیزم یه ساعت و نیم شام میخورید؟!  سفارش بدی نیم ساعت بعد غذا میاد سر میز

غذا هم خوردنش نیم ساعت طول میکشه ۹برگردی ۹ونیم خونه ای

ما با دوستامون میریم بیرون دیه کل زمان سفارش غذا تا خوردنش بیشتر از یه ساعت نمیشه

همون ۶ تا ۸ برید دور بزنید ۸ برید غذا

ما هم با دوتام میریم بیرون دیه بیشتر از ۳ ساعت نمیشه🙄 

خب نرو . به قول دوستمون هشت خونه باش  عزیز من روز رو که خدا ازمون نگرفته به جای شام یه روز رو ...

اوهوم ولی خب دوستایی که دارم از ۷ زودتر نمیان چون روزا سر کارن 😔 بهتره بگم معدود دوستام البته

به نظرم اگه شرایطت فراهم شد زودتر ازدواج کن از این گیرا و محدودیتا راحت شی

همون نیست خب مورد خوب 

حس تنهایی داره خفم میکنه ازین ور اینجور گیرا واقعا داره به جنون میرسونم 

بله معقوله، ما که ازدواج کردیم و بچه هم داریم باید تا نه شب خونه باشیم چه برسه شما، 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بله خیلیم معقوله  حتی نه برا پسرشم خوب نیست چه برسه دختر

من پسرامو هم نمیزارم چهارده سالشه ، فقط مردهای گنده میتونن تا هر وقت بیرون باشن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده