2777
2789
عنوان

خاک تو سرم با این مشکلم😥....

218 بازدید | 25 پست

منه فلان شده تا از خونه پامو می‌زارم جایی مهمونی شکمم پررر باد میشه

انقد نفخ میکنم افتضاح

همش باید خودداری کنم ازم در نره🤧

دشویی هم آبرو ریزی.پر صدا و هی پام تو دشویی

حتی اگه هیچ کوفتی هم نخورده باشم

لایک نکنید.ممنون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردی میخوری زیاد؟!  شبا زیره دم کن بخور با نعنا

عه تاثیر داره

آخه خونه اصن اینجور نیستم.فقط کافیه برم جایی مهمونی.حتی خونه مامانم

لایک نکنید.ممنون❤️

عزیزم منم مشکل تو رو دارم رفتم دکتر طب سنتی میگه ورم معده داری که با استرس تشدید میشه منم دقت کردم هر موقع استرس داشته باشم وضعیتم داغونه 😂😂 استرسم خیلی زیاده اگه تو جمعی باشم که اذیت باشم سریع معدم نفخ میکنه 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم منم مشکل تو رو دارم رفتم دکتر طب سنتی میگه ورم معده داری که با استرس تشدید میشه منم دقت کردم ه ...

راست میگیا.همین ک یه کوچولو احساس میکنم نفخ کردم استرس میگیرم هِیییییی بیشتر میشه

لایک نکنید.ممنون❤️
راست میگیا.همین ک یه کوچولو احساس میکنم نفخ کردم استرس میگیرم هِیییییی بیشتر میشه

اره منم موقع استرس خیلی نفخ میگیرم ،جوش میزنم ،معده درد میگیرم 😣😣

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

منم نفخ شکمم خیلی زیاده مخصوصا موقع استرس و بیرون رفتن. یه مدت برای عفونت دکتر مترونیدازول داده بود ...

عزیزم من همیشه میگم ک شانسم تو 💩 خوابیده

لایک نکنید.ممنون❤️