2777
2789
عنوان

کیا شیاف گل مغربی استفاده کردن

7083 بازدید | 14 پست

سلام کیا شیاف گل مغربی برای باز شدن دهانه رحم استفاده کردن بعد چند روز دردتون گرفت رفتین برا زایمان 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به این داره که دهانه رحمت چجوری باشه

من این شیاف رو در حدود 4-5 تا استفاده کردم بعد دکتر رفتم گفت دهانه رحمت نرمه اما باز نشده 

خود دکتر با معاینه تحریکی سعی کرد دهانه رحم رو باز کنه که همون شب دچار لکه بینی و درد پریود شدم و فردا صبح با کمک آمپول فشار (البته دوز کم استفاده کردند) زایمان کردم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم بستگی به این داره که دهانه رحمت چجوری باشه من این شیاف رو در حدود 4-5 تا استفاده کردم بعد دکت ...

دلیل خاصی داره که این شیاف و میدن؟ 

من شیاف پروژسترون واسه جلوگیری از زایمان زودرس استفاده میکردم تا الان که ۳۶هفته ام بنظرتون برای من خوب میشه این شیاف؟

دلیل خاصی داره که این شیاف و میدن؟  من شیاف پروژسترون واسه جلوگیری از زایمان زودرس استفاده میک ...

این شیاف رو هفته آخر بارداری میدن

خود دکتر باید بگه یا ازش بپرس

میتونی با قطره چکون در حد چند قطره داخل واژن روغت زیتون تزریق کنی (اینو هم از دکترت بپرس)

لبته الان شما زوده استفاده کنی شیاف گل مغربی یا روغن زیتون 4-5 روز مونده به زایمان هست.

برای کسانی هست که دهانه رحمشون سفته و دکتر بعد از معاینه لگن بهت میگه

اگه دکترت حرفی نزد خودت یک هفته مونده به زایمان ازش بپرس

عزیزم بستگی به این داره که دهانه رحمت چجوری باشه من این شیاف رو در حدود 4-5 تا استفاده کردم بعد دکت ...

من ک ۲۰ تا استفاده کردم فقط نرم شده باز نشده اصلا

من ک ۲۰ تا استفاده کردم فقط نرم شده باز نشده اصلا

منم مثل شما بودم

دکترت باید با معاینه تحریکی یکی دو سانت دهانه رحمت رو باز کنه تا به لکه بینی بیفتی و بعدش دردهات شروع بشه

منم مثل شما بودم دکترت باید با معاینه تحریکی یکی دو سانت دهانه رحمت رو باز کنه تا به لکه بینی بیفتی ...

شروع نشد هر کار کرد دهانه رحمم باز نشد سزارین شدم