2777
2789

سلام من چند ماه پیش با همسرم درگیر شدم اون منو جلو همسایه ها زد تا مدارکی که با زن پدرش در ارتباط بود و  تو موبایلم بود بدزدد ولی من  مقاومت کردم و منو از پله ها پرت کرد پایین پاهای منو شکوند و بعد هم همسایه ها به پلیس زنگ زدن و اونم خودزنی کرد و بعدم به دروغ شکایت کرده که من زدمش و‌نامه پزشکی قانونی اورده و‌ دوتا شاهد دروغگو که یکیش خواهرشه یکی دوستش ولی اصلا اونجا نبودن ..همسایه های من شهادت دادن برای کتک خوردن من و چون پرونده شکستگی پاهای من رفته کمیسیون فعلا پرونده اون جلوتره و فردا دادگاه داریم چه دفاعی باید بکنم که ثابت کنم خودزنی کرده راستی صداشم ظبط شده صدای جیغای من و‌کمک خواستن و تهدیدات اون ممنونم بچه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عزیز جان بهتره از  کسی ک تو این موارد  تخصص داره بپرسی مشاور حقوقی  ...

بله وکیل دارم خودشون قراره فردا لایحه بدن ولی باز استرس دارم گفتن نمیخواد بیای ولی منم میخوام برم چون خودم اونجا بودم گفتم میام دفاع میکنم

میگن واسه دادگاه صدا، قابل اسناد نیست 

ولی شاهد داری بگو من پرونده دارم و شماره پرونده آن رو بده قاضی 

خواهر شهادتش رو قانون قبول نمیکنه و اون یکی هم باید وضو بگیره و به قرآن قسم بخوره 

تو هرچی راسته حرف بزن قاضی خودش می‌فهمه بعد بگو قسم قرآن میخورم من نزدم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم خودزنی رو پزشکی قانونی میفهمه 

متاسفانه نفهمیدن موقع کتک زدن تمام همسایه هام شاهد بودن و چهارتاشون شهادت دادن به قصد کشت منو زد بعدم تا پلیس زنگ زدن بیاد خودشو کوبید اینور انور و رفت تو خونه من از ترسم پیش همسایه موندم ممکنه خواهرشم بعدش زده باشتش چون الکی شهادت داده دم در ورپدی بوده درصورتیکه ما دعوامون تا تو کوچه کشید

میگن واسه دادگاه صدا، قابل اسناد نیست  ولی شاهد داری بگو من پرونده دارم و شماره پرونده آن رو ب ...

متاسفانه اینا راحت دروغ میگن خواهرش تو استانبول به جرم پولشویی بیست روز زندان بوده کاره شوهرمم نماشگاه ماشین هست و دروغگوو بتمام معنا صدا رو باز پرس داد کلانتری از سی دی استخراج کردن و نوشتن تو پرونده چ‌ن صدای کمکم و تهدیداتش بود که میکفت سر به نیستت میکنم

متاسفانه اینا راحت دروغ میگن خواهرش تو استانبول به جرم پولشویی بیست روز زندان بوده کاره شوهرمم نماشگ ...

امیدوارم مشکلت حل بشه 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.