2777
2789

من بینهایت به بو حساسم اصلا دلم نمیخواد دهنم بود بده ولی خیلی هم دوست دارم کامپوزیت کنم 

لطفا اگه تجربه دارید بگید دهن بو میگیره یا نه ؟ 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

وااا چه ربطی داره عزیزم من پنج ساله کامپوزیت دارم 

البته اون روکشه که ممکنه باعث بشه بو بده انم اگر خوب قالب نشده باشه و دندون زیر روکش عفونت داشته باشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اصولی کار بشه اصلا بو نمیده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

خرافات جدیده؟

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

کی گفته بو میده😑😐

همکارم خودش انجام داده میگه دهنش همش بوی ناشتایی میده

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
كسي راستشو نميگه ي جورايي مث عمل دماغ ك همه ب غلط كردن مي افتن اما ميگن راضي هستيم و عاليه

من ده سال داشتم ریمو کردم دوباره گذاشتم. تو ده سال دوبار ویزیت شدم. هیچ مشکلی نداشتم. اصولی کار بشه مراقبت کنی هیچی نمیشه. ویزیت هر ۶ ماه برای دندون معمولیم هست 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من ده سال داشتم ریمو کردم دوباره گذاشتم. تو ده سال دوبار ویزیت شدم. هیچ مشکلی نداشتم. اصولی کار بشه ...

خداوکیلی اصلا بو نمی‌داد؟ 

خداوکیلی اصلا بو نمی‌داد؟

اصلا چرا بود بده؟ اونایی ک میگن بو میده یا کامپوزیت رفته زیر لثه التهاب داده یا نخ دندون اینا نمیکشیدن

اصلا چرا بود بده؟ اونایی ک میگن بو میده یا کامپوزیت رفته زیر لثه التهاب داده یا نخ دندون اینا نمیکشی ...

روزی چندبار باید نخ دندون بکشی ؟