2777
2789
عنوان

خانما جواب بدید

57 بازدید | 7 پست

سلام راهکار برای درد کمر سفت شدن کمر و قطع خونریزی رحم سراغ دارید گیاهی باشه من شاغل هستم و مدام روصندلی نشستم و پیاده روی دارم و استراحت ندارم چند وقته پایین کمرم درد می کنه و زود به زود پریود می شم مادرم می گه کمر به رحم ارتباط داره و کمرم شل شده که زود به زود پریود می شم باردار نیستم بچه هم شیر نمی دم هیچ نوع قرص و دارویی هم نمی خورم سابقه اینطور شدن یا بیماری هم ندارم ایا چیزی هست بخورم یا به کمرم بمالم که کمر و رحم من تقویت بشه؟؟؟

قرص کمر از داروخانه بگیر بکوبش با تخم مرغ خونگی و نخود آسیاب شده بچسبون به کمرت روشم یه کاغذ بذار نریزه بعد کمرتو با یه پارچه ببند بذار چند ساعت بمونه....

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته این تجویز واسه سفت شدن خانومایی هست که زایمان میکنن تا زودتر خونریزیشون بند بشه واسه شما هم خو ...

من کلا قدیم الایام هم کمرم سفت نبود تو بارداری هامم به لک بینی می افتادمو اخرای بارداری ریسک زایمان زودرس می آمد سراغم