تازه سه روز پیش برنج خریدم هم کرم زده هم شپشک داخل سطل برنج ریخته بودم ولی یه جا خوندم که بذارین داخل فریزر هیچیش نمیشه بعد من گذاشتم به نظرتون چند روز اونجا بمونه یا بذارم همیشه داخل فریزر بمونه نظرتون چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته توی فریزر گذاشتن روش خاصی داره وگرنه برنجت خرد میشه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من شنیدم میگن اگه توی برنج نمک بریزی و توی هوای ازاد بزاری کرم هاش میره و قبل از اینکه توی گونی بزاری داخل مشبما بزاری و درشو ببندی دیگه کرم و اینا نمیزنه
اگه رو یه پارچه توهوای آزاد خصوصا نورخورشید پهن میکردی خودشون میرفتن الان میمیرن ولی باید خیلی پاک کنی مرده هاشو دربیاری
یادته میگفتی مجرد شو ببین چه کارا کنم هالا دیدی تو اصلا قصدت بامن یه چیز دیگه بود هیچوقت نمیتونی ازاون زندگی دل بکنی؟؟؟؟؟همیشه فکرمیکردم وقتی بفهمی مجردم دیگه به زمین بند نمیشی بازم نشستی وغر زدی فقط. من دیگه نمیخوامت دیگه هرچی بود تموم شد مالیاقت همو نداریم بچسب به همون زندگی.منم خدام بزرگه.خدانگهدار.
حتما دوباره که ریختی تو سطل نمک فراوون بریز تو برنج که دیگه درنیاره
یادته میگفتی مجرد شو ببین چه کارا کنم هالا دیدی تو اصلا قصدت بامن یه چیز دیگه بود هیچوقت نمیتونی ازاون زندگی دل بکنی؟؟؟؟؟همیشه فکرمیکردم وقتی بفهمی مجردم دیگه به زمین بند نمیشی بازم نشستی وغر زدی فقط. من دیگه نمیخوامت دیگه هرچی بود تموم شد مالیاقت همو نداریم بچسب به همون زندگی.منم خدام بزرگه.خدانگهدار.