من یه مشاوره گرفتم قرار بود یه تایمی رو زنگ بزنن منم الان پشیمون شدم الانم پیام دادن که دوباره کی مجددا تماس بگیرن چیکار کنم میخوام کنسلش کنم چی بگم
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
از بس خجالتیام بخدااا روم نشد همون اول بگم که دیگه تماس نگیرن🤦🤦
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام وقت بخیر تشکر از پیگیریتون در حال حاضر با توجه به مشکلات پیش آمده قادر به انجام م ...
مرسی گلم🥲