2777
2789
عنوان

ارتودنسی دندون چند شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم ۱۲ سالگی .. هر چی زودتر بری ، بهتر و سریع تر نتیجه میگیری.

دخترم ۱۴سالشه فک بالاش اومده جلو الان ببرم بعدها دوباره باز گشت نداره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
از چند سالگی میشه ارتوکرد

هرچی سن پایین تر بهتر

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

دخترم ۱۴سالشه فک بالاش اومده جلو الان ببرم بعدها دوباره باز گشت نداره

نه عزیزم چرا برگشت داشته باشه. بعد اتمام کار از پشت سیم ثابت تا چن سال میزارن که برگشت نداشته باشه. من سه سال قبل انجام دادم البته سنم بالاس. الان سیم رو از پشت دندونام دارم به مدت 5 سال باید باشه. البته برا همه این مدت زمان یکی نیس

خانومایی ک انجام دادید. میگم اگه فقط بخوایم دوتا دندون جلورو انجام بدیم میشه؟ فقط دوتا جلوییای بالا ...

عزیزم اونوقت باید فقط فک بالا رو انجام بدی. من دوتا دندون نیشم کج بود سه سال قبل فقط فک بالا رو انجام دادم

من ی دکتر منصف پیدا کردم ۱۵تومن😂 البته ۲تا مطب داره اونیکه بالاشهره زیاد میگیره پایین شهریه ارزو ...

چقدر خوب من پارسال انجام دادم ۲۱

تازه فکر میکردم خیلی خوب گرفته ازم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه عزیزم چرا برگشت داشته باشه. بعد اتمام کار از پشت سیم ثابت تا چن سال میزارن که برگشت نداشته باشه. ...

به من سال پیش گفت سیم پشت دندون ۳ الی ۴ میلیون به نظرت برای دو سال بعد یعنی سال بعد چقدر تغییر میکنه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
به من سال پیش گفت سیم پشت دندون ۳ الی ۴ میلیون به نظرت برای دو سال بعد یعنی سال بعد چقدر تغییر میکنه ...

سیم که رو هزینه کل حساب میشه برا من که این سری رفتم برا تعویض هیچی نگرفت. من کلا سه سال قبل یه فک رو 8 تومن قسطی پرداخت کردم. برا قالب گیری و سیم رتینر هم آخر سر 600 تومن گرفتن همین. ماه قبل رفتم هیچی نگرفتن