کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما انجام دادی؟ به نظرت برا کسی که چندتا از دندونای عقبش کنده شده ان هم انجام میدن؟
اره عزیزمم. دندونای جلوت نامرتب هس و چندتا دندون اخر نداری درسته؟ اره من خودم ی دندون پایین ندارم ی دندون بالا گفت لازم نیست دندون بزاری با ارتدونسی فضای خالیش پرمیشه. برا شماهم دکتر بعد معاینه میگه چیکارکنی
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
من فکم تنگ بود دندون چهارمم بالا در اومده بود. تیر ماه انجام دادم ی ذره اومده پایین ولی هنوز دورهش تموم نشده. بستگی ب فَک و دندونات داره. دکتر ب من گف ۲ الی ۳سال
اره من دندونای عقبم چهارتاش کنده شده البته دوتا بالا دوتا پایین از یه سمت دیگه
برو دکترمعاینه کنه حالا یا میگ دندون بزار بعد ارتو یا همینجوری ارتو میکنه