2777
2789
عنوان

ارتودنسی دندون چند شده؟

138 بازدید | 36 پست

کاش میشد دندونامو‌ ارتودنسی کنم🥺

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

نزدیکای پنجاه دوفک

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیر ماه ارتودنسی کردم ۴۵تومن شد. 

قشنگ مرتب شد ؟

چقد طول میکشه درست بشه

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
شما انجام دادی؟ به نظرت برا کسی که چندتا از دندونای عقبش کنده شده ان هم انجام میدن؟

اره عزیزمم.  دندونای جلوت نامرتب هس  و چندتا دندون اخر نداری درسته؟  اره من خودم ی دندون پایین ندارم  ی دندون بالا گفت لازم نیست دندون بزاری با ارتدونسی فضای خالیش پرمیشه. برا شماهم دکتر بعد معاینه میگه چیکارکنی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اره عزیزمم.  دندونای جلوت نامرتب هس  و چندتا دندون اخر نداری درسته؟  اره من خودم ی دن ...

اره من دندونای عقبم چهارتاش کنده شده البته دوتا بالا دوتا پایین از یه سمت دیگه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
قشنگ مرتب شد ؟ چقد طول میکشه درست بشه

من فکم تنگ بود دندون چهارمم بالا در اومده بود. تیر ماه انجام دادم ی ذره اومده پایین ولی هنوز دوره‌ش تموم نشده. بستگی ب فَک و دندونات داره. دکتر ب من گف ۲ الی ۳سال

اهنگ‌شدع‌بخشی‌از#وجودم=) 
اره من دندونای عقبم چهارتاش کنده شده البته دوتا بالا دوتا پایین از یه سمت دیگه

برو دکترمعاینه کنه حالا یا میگ دندون بزار بعد ارتو یا همینجوری ارتو میکنه