سلام ، بچه ها همسر من یه خاله داره که خیلی حساس هست ، مثلا اگه مهمونی دعوت کنه و ما نتونیم بریم قهر میکنه ، بچه هاشم همینطورن ، من خیلی ازشون خوشم نمیاد ، تا حدی که تو یه جمعی وقتی باهم هستیم من خیلی کم حرف و گوشه گیر میشم ، شما تو یه جمع با این مدل افراد مجبور بشین باشین چطور رفتار میکنین ؟
برعکسه خانواده شوهرم خالهای شوهرم آدمای خوبین و بین اونا شادم
البته با آدمایی مثه خاله شوهرشماهم معمولی رفتار میکنم
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
چرا اینطوری به ماجرا نگاه نمی کنی که خیلی بهتون علاقه داره و از نرفتن شما ناراحت میشه و با رفتنتون خ ...
من میخوام به ماجرا اینجوری نگاه کنم ، اما وقتی دو هفته با آدم قهر میکنه دیگه نمیشه اینجوری نگاه کرد ، یا مثلا انتظار داره هر وقتی که اون میگه بیاین ما باید هیچ کاری نداشته باشیم و بگیم آره میایم
برعکسه خانواده شوهرم خالهای شوهرم آدمای خوبین و بین اونا شادم البته با آدمایی مثه خاله شوهرشماهم مع ...
منم میخوام معمولی رفتار کنم ، اما شوهرم همش میاد بهم میگه خیلی باهاشون بحوش و بگو و بخند داشته باش ولی من چون تا حالا دوبار سر اینکه کار داشتم و نتونستم برم باهام قهر کردن نمیتونم باهاشون اکی بشم