2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب در هفته 40

711 بازدید | 61 پست

خانوما من احساس میکردم که آبریزش دارم و کیسه آبم نشتی داره پد گذاشتم کمی خیس شده ینی اندازه یک چهارم پدم نمداره و معلومه که خیس بوده اما اصلا احساس نمیکنم که آبی ازم میاد بیرون چند دقیقه خشک خشکم اما گاهی واژنم خیس خیس میشه ترشحات خیلی شل و آبکی هم باهاش همراهه مثه کرم میمونه لزج نیست 

حالا چیکار کنم 39هفته و 6روزم 

کمردرد زیاد دارم میگیره ول میکنه

انقباضات نامنظم و بدون درد هم دارم

زیر شکمم و توی واژنم گاهی تیر میکشه مثه خنجر میمونه

سر بچه هم اومده تو لگنم قشنگ حسش میکنم

چیکار کنم حالا ممکنه کیسه آبم نشتی داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برو برا زایمان دیگه گلم چرا نشستی 

میخوای با بچه بغل بری بیمارستان

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نکنه داری زایمان میکتی؟حس نمیکنی باید بری دکتر

نمیدونم میگم شاید شماها از من بیشتر تجربه داشته باشید راهنماییم کنید 

اصلا ممکنه مال کیسه آب باشه یا میتونه مال ادرار و اینا باشه نمیدونم چیکار کنم 

منم ترشح زیاد دارم ترشحات سفید ، انقباض هم زیاد دارم ، اتفاقا دو سه روز پیش حتی دکترمم موقع سونو متوجه شد ، ببین یه دستمال کاغذی بذار تو لباس زیرت چنبار سرفه بزن ببین دستمال خیس میشه یا نه ، در کل بنظر من برو بیمارستان چک کن ببین کیسه آبت پاره شده یا نه چون خطرناکه

❤️

من هنگیدم بخدا 

داری زایمان میکنی چرا تردید داری خواهر؟؟!!!!

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

😐😐😐😐😐😐😐پاشو برو بیمارستان ....درک نمیکنم واقعا ..عزیزم شماتو مرحله ای هستی هر روز باید ضربان ...

خب حالا نرفتم میخواستم 40هفته رو پر کنم بعد برم بیمارستان چون اینطوری به منم گفتن 

بیمارستان میگفت دردت شروع شد بعد بیا وگرنه نبا نمیدونم حالا اینجوری برم بستری میکنن یا نه البته هنوز مطمئن نیستم که واسه کیسه آب یا نه 

خب حالا نرفتم میخواستم 40هفته رو پر کنم بعد برم بیمارستان چون اینطوری به منم گفتن  بیم ...

الان که متوجه شدی عزیزم پاشو جمع کن برو معطل نکن

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

وای دختر الان زایمان میکنی زودتر کاراتو کن برو بیمارستان

اخه هیچ دردی ندارم بچه هم مرتب تکون میخوره بدون درد برم بستری میکنن باید مطمئن شم واقعا آب بچش یا من دارم بزرگش میکنم